Hati-hati yang berdetik..

24 Jun 2008

pagi yang dingin..

salam pagi..
sejuknya hari ni..dari semalam bersambung ke hari ni...hujan turun tak berhenti. moga hari yang dingin boleh menyejukkan hati dan menenangkan fikiran kita. semalam mmg sejuk sgt..hujan sepanjang malam buatkan aku tertangguh2 nak bangun pagi tadi. tambahan pulak hubby sampai dari perlis kul 3 pagi smlm, dengan mata berpinar2 aku bangun angkat cal, hubby dah depan pintu. pagi ni cam liat sikit nak bangun...alarm kul 5.55am aku matikan n pejam mata balik. sedar2 dah kul 6.37...apa lagi..yang jd mangsa adalah hubby...
bang.. idupkan keta..
bang.. tolong masukkan laptop dlm beg..
bang..mana kunci sy..
bang..grill masih kunci..
bang..kasut pink sy mana..
bang...cepat2 nak salam...lewat dah ni...
sememangnya..aku bertuah...alhamdulillah..
..hujan membawa seribu erti..

4 ulasan:

cendawanintim berkata...

bertuanhyer kan...sian dia, penat baru balik, seb baik sudi tolong..

saya imagine kasut pink awak mesti cute kannn..

Kak Lady berkata...

Azza...lorrr...kita terbaliklah...maklumlah akak tak kerja...jadi akak yang jadi mangsa lah kalau lewat...heheheh

Tirana berkata...

Lind...minggu ni kan hubby kak tirana cuti so pagi2 tadi kak tirana kata pada dia "bang, tolong hantar anak2 gi sekolah"..apa dia jawab.."syg la yang hantar..abang nak sambung tidur".. bertuah punya suami..hehehe..sorang anak sek rendah, sorang sek men dan sorang lagi kolej. Yang ke kolej tu yang jauh sikit..sampai ke subang jaya sana..Jalan pulak jam..pukul 8.30am baru sampai balik. Balik tengok hubby dah tak ada.. Keluar meeting la tu..ish..ish..

azza_irah berkata...

cendawanintim..
hehee..sb dia salu tinggal kita kan...alhamdulillah lah setakat ni...kasut pink nnti azza post kat sini...ehehhh..

kakLady..
ehehh kak..smlm sy dah bngun kul 3 pagi buatkan air...pagi ni turn hubby la...sesekali kan...heee

sisTirana..
ishh ishhh ishhh...hehe kak tirana...nak buat camna kan..tu kekadang org tak sedar tugas isteri wlpun tak keje tapi celik mata smpai ke tgh malam tak benti2 sbnrnya..