Hati-hati yang berdetik..

11 Ogo 2008

award lagi..

timekaseh utk akak n cendawan...

pantun ini menggambarkan rasa hati sy utk anda berdua..

perantau berlagu di tepian jeti,
berdendang irama merangkai seri,
selaut kasih setulus hati,
di maya sirna rindu terpatri..

sangat la cantik ini award...
moga ukhwah yang terjalin kekal selamanya...
award ini kena dipanjangkan...
dan ini rules nya...

It has been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

mereka yang bertuah adalah di bawah ini...

1. cikgu beib
2. angriani
3. ciknah
4. kuncop
5. kak myza

dan ini award utk akak n cendawan...
rerajin la lagi anto award yekk...mmuahss..
juga utk :
6. kak tirana
7. kak ras
8. kak intan
9. kasih
10. Ai
11. kamezaim
12. kak kam
13. suara
14. kamar hati

12 ulasan:

Rashid berkata...

Tahniah!!!!! kerna dapat award!!

Tirana berkata...

Piuuuhhhh...nasib baik dapat award..Kalau kena tag tentu berpeluh lagi nak menjawab..hehehe..Jap ye kak tirana nak amik award ni..

Intan dan Shahrul Fitri berkata...

Terima kasih Azza.. Baru sehari kenal dah bagi award kat akak. Dgn perasaan terharu, akak menerima award ni..

Akak berkata...

Salam Azza...

Terima kasih sangat2, nanti akak masukkan dlm blog k..

suara berkata...

Salam azza.

Macih... Macih... Kelu lidahku nak beri ucapan. Nasib baik tulis pakai jari je. Hehehe
Nanti Su ambik ye.

azza_irah berkata...

hehee..salam2 sume..
sile2 amik..
kl nak balas bg award je..tag2 ampunnn...berzaman teman nak jwb nye..hehee

KAKTINY berkata...

salam kenal azza..

WANKAY HOMESTAY berkata...

Makasih Lin..Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahs..award kan biasanya datang dgn cash? mana RM nya..? heheeh

azza berkata...

kak tiny...
salam kenal juga...

pakcik..
rm tggu ambe g ganu le...ada org nak banje kepok lekor..hikss

ras-adieza berkata...

nak akad ni, akak ambik ek... Azza nape tak link kan akak?

Suhaiza Sa'at berkata...

salam kak azza,
ni award untuk blog personal ke onlineshop? hehhe

anyway, thanks ya... baru je kenal akak dah dapat award.

azza berkata...

ai...
letak kat dua2 tempat pun buleh..hehe