Hati-hati yang berdetik..

13 Ogo 2008

brilliant..cute hug bear...bunga riben..


uikss...meriah betul...makin sakan nampaknya award n tag skrg ni. Brilliant Webblog ini kak ras yg bagi.....mekaseh kak ras...brilliant?...hiksss...nnti kita set masa jumpa di kulim ya kak..


Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.

Here are the rules to follow:

1) Put the logo on your blog.
2) Add a link to the person who awarded you.
3) Nominate at least 7 other blogs.
4) Add links to those blogs on yours.
5) Leave a message for your nominees on their blogs.

sepatutnya 7 je..tapi sy nak bg lebih...leh la ekk...

1. Tirana
2. Akak
3. cikgu Beib
4. ku tak sempurna
5. pak sheikh
6. missunguviolet
7. jendela hati
8. kamar hati
9. cinta melo ais
10. kak lawa
11. wanie
12. ct


dan hug bear yg kiut miut tu dari adik cinta melo ais....mekaseh..
heheee..tak sangka ya...sy yang mulakan bear hug ni...dan akhirnya ia sampai ke tangan sy kembali..


award ini pula saya baru dapat bbrp minit yg lalu (4.51pm) dari kak kam...jd disebabkan skrg landing time sy maka sy mengopipastekan sj award ini bersama entry ini...aci ye kak...

bunga riben..perli sy ye kak...sy baru je nak blajo buat bunga riben ngn kak tirana..hiksss..

apa pun mekaseh bebanyak kak kam..mmuahss...

6 ulasan:

Tirana berkata...

wow..dapat award lagi la...thank you..thank you..nanti sat nak amik..hehehe

~Cinta Milo Ais~ berkata...

hehe mekasih kak azza for the award...and bear tu dia rindu kat kak azza kot pasal tu dia balik semula hehehe

kamar hati berkata...

uikssss...dapat award lagi...
bestnyer...makin glamour la plak....
hihiihih....
tq kak...muahhhhh... (",)

azza_irah berkata...

ehehh..
sile2 sume...

.::WaNiE::. berkata...

wah wah kak banyaknye award !

Akak berkata...

Salam azza..

Terima kasih bagi award nie..