Hati-hati yang berdetik..

1 Ogo 2008

setelah menyepi....

salam..
kredit n jutaan terima kaseh utk kak kam....kerana bg awards ni pd sy...
hiksss....awards ni spesel sb hanya yg malas mandi pagi je yg dapat...sapa yg rajin mandi pagi sile beli perfume sendirik yekkk....
utk kak kam..maaf teramat...setelah lebih sebulan akak bg awards baru dpt sy amik n masukkan ke blog ni...kesebukan, kepenatan mental n fizikal membuatkan jari jemari dan mata sy malas nak membelek n menekan urup2 di keyboard laptop...


dah lama tak update rasanya...hanya jengah seminit dua dah terus beralih ke lain. tak tahu nape mood rasa melayang akhir2 ni utk menulis disini..padahal banyak rasanya yang dah terkumpul di kepala ni nak diluahkan. biarkan lah dulu...rasa nak lelap mata seketika...agar bila terbuka mata nanti semangat dan keyakinan kembali pulih seperti dahulu..

moga lelah ini kan ada penghujungnya...
seperti pelangi yang menyerak warna tatkala terbias...
membuat hati yang terpandang berbunga riang..


4 ulasan:

Akak berkata...

Salam Azza...

Hehe bukan semua org yg dapat award tak mandi pagi nie kan, kita2 yg bertuah jerr dapat...

Alhamdulillah semangat Azza dah kembali pulih, next hb outstation tu ajaklah sape2 temankan Azza so tak sunyi sangat, akak akan sentiasa mendoakan keselamatan Azza..

azza berkata...

hehe akak..
kita ni mmg golongan bertuah...masyam2 ada org adiahkan perfume...hehee..

tgh pk ni kak...insya allah..
mudah2an selamat sumenya nnti...

aNgRiAni berkata...

salam azza...
mlm2 baru riani blogwalking coz tenet slow tahap cipan...

shantek tahi lalat azza :)

azza berkata...

riani...

hikss....mekaseh2...
memalam bahya jalan sensorang..hikss..