Hati-hati yang berdetik..

11 Sep 2008

gift dari melo, kak kam dan lin...

dapat lagi...
rasanya akhir2 ni keje sy mengutip award dan gift dari blog ke blog. rasa seronok apabila persahabaatn yang terjalin tanpa rupa bentuk fizikal dapat di abadi dan dimeterai dalam bentuk sebegini.


terima kasih utk kak kamsiah..
blogger paling cun..??..adess..rasa segan nak tempek award ni..
kak kam lagi comei..
semua blogger pompuan pun comei2...




ini pula dari my luvly sis...adek melo ais..
u'r my star too dik..





dan award n gift yang berderet di bawah ini adalah dari lin...
sahabat blogger yg baru sy kenal..
mekaseh lin sb ingt pd azza..
nama "lin" ni cukup sentimental pd azza..hehee



3 ulasan:

Yanmie berkata...

wah best kak azza bnyk award. bagilah satu kat yan.hehheee...klu malu nk tempek, tempek je kt blog yan. hehehee...gurau jer..

~Cinta Milo Ais~ berkata...

dah tempek dah..cun2 hehe

SaDi berkata...

waaaahhh... jadi pengumpul pingat dgn jayanyaaa... hobi baru ni... iyelah... kalau zaman dulu..kita kumpul setem atau kumpul duit syiling... hobi zaman sekarang... kumpul AWARD... ceeewwwaaahhhh...huahuahuahuahuaua