Hati-hati yang berdetik..

10 Dis 2008

perjalanan pulang...5 dec..

salam..
alhamdulillah..saya baru kembali semula ke penang petang tadi..jam 7.12pm selamat sampai ke rumah. buka blog..banyaknya mesej baik di shoutmix mahupun di msgbox, juga di ruangan komen. terima kaseh utk semua yang telah dan tetap menziarahi blog ini walaupun tuan rumah pulang beraya ke kampung halaman.

badan masih keletihan..demam masih belum kebah sepenuhnya, tapi bila melihat semua msg yang ditinggalkan..bibir sy mampu mengukir senyum. terima kasih atas ingatan..
sesungguhnya aidiladha ini teramat indah sy rasakan. rindu terlerai, kasih yang melimpah dapat dirasai di setiap hela nafas yang dihembus. biarpun cuti kali ini 5 hari cuma, terasa banyak benar ralat di hati yang terpendam dapat dirungkai di aidiladha ini. syukur alhamdulillah...

sedetik perjalanan pulang ke kampung halaman pada 5 dec 2008...


senyum terukir tanda bahagia di hati..
masih rindu pada gelak tawa anak buah dan senyuman kasih nenek..


sebaik sampai abg bergegas ke Kompleks Sukan di Batu Uban utk perlawanan persahabatan bola tampar dengan pasukan Kedah...pra PESCA..
moga abg tetap bersemangat walaupun kepenatan..

20 ulasan:

Luth Textile berkata...

comel nenek..
kem salam ya kt nenek..

azza_irah berkata...

luth..
kehkeh...beres..

reena berkata...

hye sis....tak sehat lagik ke?? ciannye...jaga diri bebaik taw...cayang sis...

Monkey D Luffy berkata...

bestnyer beraya dikampung

AiE bAhRi berkata...

salam kak..
yeye.
akak dah balik!!

AiE bAhRi berkata...

pis yg kedua macam aie pernah lalu la kat situ.
kih3

Daddy Cool berkata...

Sian...memang muka orang dok demam pun...makan ubat!

kakchik berkata...

Assalamualaikum azza.
Seronoknya balik beraya kan? KakChik ingatkan azza bawa laptop balik, dok tunggu juga kot-kot ada cerita raya.
tapi mesti azza pun sibuk sepanjang cuti. anyway, alhamdulillah azza dah kembali ke ruang siber. banyaklah nanti cerita dapat dikongsi.
kakchik suka tengok nenek azza, mengingatkan kakchik kepada arwah mok yang menjaga kakchik sepanjang sek ren.

Rashid berkata...

Salam azza..
Alhamdulilah.. selamat sampai.
Oh ya, demam itu demam rindu tu.. rindu lama tak berblog. hehe.
Apa-apapun jgn lupa makan ubat ek. Rehatkan diri tu..

Suzi berkata...

salam azza...amboi sakan raya sampai demam hihihi...harap cepat kebah...
saya dan keluarga sihat je. Takde suasana raya sangat kat sini...adalah org buat korban dan open house tapi tak mcm kat tanahair...
tengo gambar2 azza tu teringat time balik kg dr Ipoh ke Trg...jln tu jugalah laluannya...jenuh....byk kali kitaorg berenti... rindunya....

CT Delima berkata...

azza..comel nya ank buah tu..x der gg pun masih cute jer kan..kalau org tua mesti buruk hahahaha

nenek tu nmpk masih kuat lagi..apa petua tu..

nurdaniella berkata...

selamat kembali azza.. kampung tak banjir ker??

BurungBelatuk berkata...

alhamdullh,selamat semua...lebih kan mkn mknan berzat tuk cepat sembuh...

mountdweller berkata...

Waah.. dah sampai balik ke penang rupanya. uncle tunggu juga msg azza, hajat nak jemput ke rumah sekiranya terlajak ke KB.

Apa pun syukur kerana selamat tiba ke destinasi.

ILA berkata...

Alhamdulilah...selamat kembali wahai sahabatku:D
Haruslah lelah mu masih ada lagi
selepas mgharungi perjalanan yg jauh.

Hmmm...adakah dirimu bermain dgn banjir???
manakan demam tak berkunjung..
semoga cepat sembuh:D

Redynne berkata...

Alhamdulillah...
slamat smpai dah kerumah ye cik azza...:)

Boring gedegek la azza x do..

Yanmie berkata...

salam kak azza..

wah..akhirnya kak azza sampai jugak..windunyeee....mmuaahh..

Eazy Izzuddin berkata...

selamat pulang akak...
eazy skang kat kedah...
maybe nnti singgah penang...
selamat isti rehat juga...
=D

azza_irah berkata...

reena..
lum ok spnuhnya yang..seram sejuk..

monkey..
yup..sronok sgt..

aie..
hehee...mmuahss yang..hepy ek..
penah lalu...hway grik ..

ddy..
mekaseh..tggu mcD autocity nih..

dearie kakchik..
salam kak..
azza demam..nak msg akak lupa minta no..
nenek azza tu..azza pun suka tgk wajahnya..redup je...kak sehat ke..

cikgu rashid..
memang rindu..
lama ilang..

suzi..
nnti balik malaysia jgn lepaskan peluang ye lalu balik jalan2 tu..sure seronok bila suzi balik sini nnti..dah lama tak rasa suasana raya kat sini kan..hehe

BEiB berkata...

Azza...
dalam keletihan masih punya waktu untuk masukkan entry...
tabik hormat...