Hati-hati yang berdetik..

4 Dis 2008

utk -dia- ..

sesuatu..
utk -dia-
insyaallah..awal tahun depan..
moga bonsai ini semakin cantik terbentuk dengan berkat ketekunan abg. kami perlu sediakan keperluan awal utk -dia-. banyak lagi dalam kepala ni yang dah diatur utk -dia-, memang kena list kan satu2 mengikut keutamaan dan keperluan. rasa pening jugak. arini abg pergi menguruskan sesuatu lagi utk -dia-. rasa tak sabar pun ada. agak kelam kabut sebab esok dah nak balik kampung utk sambut aidiladha. selepas raya jadual dah bersusun. kena fikirkan juga tentang -dia-. taknak ada apa2 yang tersasar dari perancangan awal.


sepetang mencari dan menghasikan sesuatu(bonsai) utk -dia-..


insya allah..
moga bonsai ini terbentuk cantik mengikut detik-detik di hati sy utk -dia-..
moga juga sy dan abg boleh menguruskan -dia- satu persatu dengan tenang mengikut perancangan..

20 ulasan:

Daddy Cool berkata...

Jeng jeng....untuk "dia"....jenuh angkut le nak ke "dia" tuh...ada berapa lagi bonsai untuk "dia"?

p/s: Gambor tu kalau nak cantik jangan tarik sebelah tepi or atas, tarik bahagian bucu...kalau tak tu le jadinya...lonjong je kepala abe...

azza_irah berkata...

ddy..
tau..cara utk tarik gamba tuh..tapi sebab nak penuhkan space yg ada...waaa...dan lagi nak komen gambo org....balik kg molek nnti eek...

utk -dia-..
sssyyhhh...ada yg nak kena sekeh nih..skrg tgh slow2...ada bbrp pasu lagi..pastuh mnde2 lain lagi..waaa...org pening nih..

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

wah akak...
firstly nak cakap... blog ni
nampak kemas giler... cantik
dah macam pro blogger dah...
memang kreuger minat sungguh
dengan susun atur yang macam ni.
Patut laa sebelum ni tak bleh nak
access blog ni.. upenye dalam
upgrading~

secondly - pic kat blog ni pon dah
mantap-mantak. tahniah ar akak.

Besok adalah hari Debaran Sehati Berdansa... ekeke salah besok
hari mencuakkan dimane kreuger akan
ke kedah untuk menguruskan hal
peribadi bersama keluarga.

Kami bertolak malam besok.
Jumpa di minggu depan. Thanks~

Kreuger®

azza_irah berkata...

man..
hikss..
kembang2 kena puji nih..
psl blog nih takleh acces smlm..keje ddy,,,,ekekek..dia yg tolong uabh sana sini..jadi 3 kolum..
mekaseh utk pujian..mekaseh gak utk ddy..

second..psl gambar..
hehe..satu kemajuan..kita sntiasa kena belajar kan..
byk belajar dr blogger lain..dari man juga dari ddy..
tQ both of u..

third..
jeng jeng..
sehati berdansa..
jgnn debar yang..cool mcm ddy..hehe..
moga semuanya berjalan lancar..
balik nnti bgtau tema kaler ye..hehe

last,,,
selamamt ari raya..
hati2 bawa keta..
kita jmpa mggu depan ya...

ILA berkata...

Assalamualaikum..
Syonoknya... sebab abang suka pd 'dia'. Tak ramai kaum Adam suka membelek 'dia'.
Senang Azza mendapat sokongan utk menjaga 'dia'
Semoga 'si dia' terus membesar & mcantikkan lagi ruang laman di hadapan rumah Azza & Abang..
Kalau 'dia' ada anak nanti,tolong pos kan ke sini.bley??mueheheh:p

Eshhh..kau ni buat suspen jerkk..
istimewa sungguh 'sidia'

ILA berkata...

Ehhh..Azza..
sapekah 'sidia'???
Uhhh..sudah salah faham di buat..
Metafora sungguh:D

azza_irah berkata...

ila dear...
-dia- bukan bonsai la yang...tapi abg mmg suka pd -dia-..kita pun suka...hehe..
mmg nonsai tu akan mencatikkan halamna umha seapa saja yg berminat dengan sesuatu yg agak unik..

-dia-..
jeng jeng..tggu ek..
abg suka -dia-..
tapi -dia- bukan bonsai..
sstu itu adalah -dia-..

Sufi Idany berkata...

???? apakah dia tu? wa.... makin maju laa akak.... tahniah... kredit tuk DDY

azza_irah berkata...

idany..
tkaseh..

kakchik berkata...

kakchik rasa kakchik tau je siapa @ apa 'dia' tu... bongsai tu clue yang kakchik pernah baca tu...

mountdweller berkata...

azza,

Tahniah untuk tahun depan, kalau uncle betullah. Ooo... rupa azza dan abang peminat dan orang seni rupanya!

azza_irah berkata...

kakchik..
hehee...ssyyyy kl tahu ye..hehe..esok azza nak balik kg dh..insya allah jika ada rezki kita jmpa ya..

azza_irah berkata...

uncle..
hehee..apa ek yg bermain dlm fikiran uncle..hehee...

minat la jugak..kami banyak minat yg sama...

Redynne berkata...

waaaaa..'dia'.. apakah@siapakah 'dia' itu? saspen ni..

*kiut kn bonzai tu.. tp mmg perlu kesabaran tahap gaban klu nk bonzai m'besar&t'jaga cantik..

azza_irah berkata...

reen..
jeng jeng..
siapa, apa, kenapa, bagaimana...heheee..
pennatian satu penyeksaan kan..

Monkey D Luffy berkata...

kena bercakap dengan bonsai tu baru subur

worldpeace berkata...

wah..-dia-memang special eh

μάγά berkata...

comel sungguh bongsai nie...




kak azza suka ye ngn bongsai..

PakciQue berkata...

Bonsai...

Wah...sukanye dengan bonsai...tp lecehnye nak menjaga...

Lelaki Tak Setia

ujie berkata...

best la dpt kongsi minat y sama dgn si dia...