Hati-hati yang berdetik..

16 Jul 2008

mari beriadah

salam..
dah lama tak beriadah...asyik liat je terperuk kat umah. rasa dah lama tinggalkan hobi2 sebegini. badan pun dah rasa ada yang terlebih sana sini. nampaknya kena set semula jadual aku. kena susun elok2 supaya masa utk diri sendiri diambil kira...

ni aktiviti yg selalu aku buat dulu2...bila takde keje petang2 leh la berbasikal pusing padang kawat 5 6 kali...skrg..adehhh...

badan cergas...emosi pun tak lah terganggu sgt...ehehhh...

12 ulasan:

suara berkata...

salam azza...

riadhah mmg bagus, tapi nak mendisiplinkan diri utk beriadhah mmg payah.

Dulu su buat yoga under sports club. pastu pindah... terpaksa stop. susahnya bila nk buat sendiri...

azza berkata...

su..
tu la..sama la ngn akak..
dl rajin..skrg ni adehh..
makin liat..kena cari balik semangat yang hilang ni..

cendawanintim berkata...

patut ler body langsing yer...

lama dah saya nak beskal tau..

azza_irah berkata...

yuni.....
nak beskal..?..
hehee...suh huby beli satu..pastu kayuh kat tepi pantai mengabang telipot tu...hehe..
bagus riadah gini...tubuh kita sehat...cergas...

13may berkata...

Salam,
Ni riadah ker posing nih???
hehhe heheh

btw, thanks for visiting my blog :)

Hannan berkata...

:)
5 round jer ke?
tambah la 5 lagi.... :P
ehehehhe

Akak berkata...

Salam Azza...

Rajinnya dia berbasikal, teringat masa kecik2 dulu..

azza berkata...

13may..
dua2 skali..hikss..

hannan..
jom iadah sama.. :))

akak..
ehehhe...sronok kan kak..
sy smpai skrg alhamdulillah..masih nek beskal..hehee..

arsaili berkata...

salam..rajinnya..good for health

Hanie berkata...

Boleh tak kalau kita tukar-tukar link? Saya dah letak link anda di blog saya.

aNgRiAni berkata...

bestnya...riani dah lama tak kayuh basikal...uhuksssss

azza berkata...

hanie..
sy dah link kan..

riani..
jom la...menyihatkan diri mencergaskan minda...hikss..