Hati-hati yang berdetik..

5 Sep 2008

nasi kerabu dan cappucino..

balik dari sekolah sy tak sempat rehat. ada sesuatu yg perlu sy selesaikan hari ini. abg amik cuti kerana perlu settle kan segala hal sy. so ke sana sini menguruskan itu ini sehingga jam 5 ptg sebelum akhirnya kami menapak satu2 lorong di jusco. digicamera cybershot sy telah rosak. sy perlukan camera..dan sy yakin abg tahu kehendak sy. sebelum raya dalam hbag sy perlu ada camera ok...
dengan hujan yg lebat...dah berminggu rasanya asyik hujan siang malam...sy redah juga bazar ramadhan. dan ini lah yg jadi pilihan hati....
bungkus yaa...

nasi kerabu n laksam...

lauk ayam bakar, daging bakar n telur asin..

rindukan masakan kelate..

...sampai umah...sb ujan kan...

abg nak air panas..

teringat lak kat sorang kwn di UK..

cappucino die...ekekkee...

utk kwn sy..

sebenarnya aku nak suh mu terliurkan nasi kerabu tu..

aku gembira kita jmpa balik disini..

nnti aku selongkar gambar2 lama..

4 ulasan:

HERTINY LAIMAN berkata...

Salam Azza,
azza tau tak tiny peminat nasi kerabu...kat sini ada juga tapi rasa tak ori mcm kat KL, susah sgt nak cari. kalau ada pun rasa lain tak sedap...

SaDi berkata...

sedap tuu hot cappucino... musim hujan ni best minum yang panas...

rusdi nasir yusoff berkata...

ish2 tak aci...nk getek nasi kerabu tu hehhehe...ptg tadi buka posa ngan daging bakar segera cicah budu heheheh..ngan tak tau aku bawa stok budu mai UK ne..mesti best deh smbil2 minum cappuccino hehehehhe...

azza berkata...

tiny..
buat sndiri..mudah je...

sadi..
sini ujan tak benti..

die..
hehee..aku saja nak bg mu jeles..
aku tau dah..wf mu bgtau kin kat blog dia..big bos minta daging bakar..hehee