Hati-hati yang berdetik..

27 Sep 2008

seungu kek keladi..

siap sume tempahan...
pada yg request gamba n cara2 buat kek keladi...entry ni kl sempat sy update pagi esok ya...sebab sy akan berangkat ke kampung pada tengahari. malam ni smpat masukkan gamba je..tak larat nak taip2...badan, minda sume letih..td sy soping dr pagi smpai ptg..hikss..niat asal nak beli kasut je..tapi terbeli hbag...ehehh..
sambung esok..zzzzz...


seungu bayangan keladi di muka kali...

15 ulasan:

goooooood girl berkata...

Very good......

azza_irah berkata...

gud girl..
ehekss...thanks...
salam aidilfitri..

Tirana berkata...

Huaaaa..Lind sedapnya kek keladi..Kalau dekat, kak tirana pun nak order satu..hehehe

Selamat pulang ke kampung. Balik naik apa? Flight ke?

azza_irah berkata...

kak tirana..
hehee...anta by emel eh la kak..hehe..

balik drive kak..kl naik flight kat kg takleh nak gerak lak..
lagipun dekat je..

13may berkata...

kek keladi??? tak penah rasa lagi pun...hehehh

selamat balik kg...hati hati :)

jinggo berkata...

cgu - buat terlioq pagi2 ni. seronok untuk hari2 seterusnya tgk blog cgu yang TERLALU banyak warna.Pada kesempatan ni , selamat hari raya semuga kehidupan kita terus berwarna....

cendawanintim berkata...

lalingggg,

kita punya feveret tau kek keladi tuh..makcik kat teganu takmo amik tempahan dah, dia keje kat pos opis...

nanti kalu buleh, email la resepi camner nak buat..

kita kukis ngan kek2 nih sangat tak pandaiiiii...

uwaaaaaaaaaaaa..nak kek keladi...

@LiYaNNuaR berkata...

nice... likes purple too... ahaks... salam aidilfitri ye kak... take care!

kikiEy berkata...

wah my fav ney!

Mak Su berkata...

azza, selamat hari raya, semoga bergembira selalu :)

azlanlin berkata...

Selamat Hari Raya AidilFitri daripada Azlanlin dan sekeluarga di Kluang, Johor

SlumbeRaja berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri! Maaf Zahir dan Batin dari http://slumbeRAJA.blogspot.com! :D

Puteri Ezza berkata...

Salam Azza. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Bagaimana dengan sambutan raya kat sana tahun ni? Banyak dapat duit raya ke? Hikhik :D

*secret berkata...

oloh...
kale purple?
sukenye!!!!!!!!
sedapnye..
nak jugak!
nak jugak!
tadek kek kaler itam merah ke?
cess..
request ngarot ni..
ekekekeke..
bes2..
secret ske kek..
ske sgt!!!!!

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

huhuhu kek purple... memang kegemaran
ku selalu... bile bleh kasik kat
Kreuger ni... nak beli kat kedai
mahai sangat laa... alalalalla~

Kreuger®