Hati-hati yang berdetik..

6 Okt 2008

kembali berjuang..


salam lebaran...

kemeriahan masih lagi terasa walau hampir seminggu aldilfitri telah berlalu. kini sume kembali ke destinasi masing2 mencari rezeki menyambung perjuangan. selamat bertugas untuk anda semua..tidak kira di mana anda berada. moga kepulangan anda yg lalu bertemu ibu ayah dan sanak saudara mengubat rindu yang bertamu di hati, melerai pedih mengukir senyum..membawa seribu nostalgia utk dikenang..

12 ulasan:

jinggo berkata...

begitulah hukum alam yang dah diatur - bertahun , puasa.raya.balik kampung...jalan jem.balik kerja.selamat kembali ke sekolah cgu....mesti buat ' jamuan rayakan'( kat sekolah ) budak2 bawak kueh raya dari rumah...pakai baju melayu.cgu pakai baju lawa2....

Tirana berkata...

Hari ni dah mula tugas harian sebagai surirumah tangga...hahaha..pagi2 dah keluar hantar anak2 ke sekolah..lepas tu siapkan housework..Kak Tirana masih lagi berpuasa enam.. Baru dapat 2 hari.. Harap2 dapat buat straight 4 hari lepas ni.. Weekdays rasanya tak ada open house kot..hehehe

Cikgooden ...(Selumbar Emas). berkata...

raya samapai demam?..dah kebah ka?.

wilda berkata...

rasa mcm sekejap sgt kan masa berlalu kak azza? masih segar dlm ingatan hari2 sebelum puasa bila semua sibuk beli2 brg utk bulan puasa. tetiba je dh raya, n skrg dh kena balik ke jadual asal.

x sbr nk raya tahun dpn pulak. hehehehe :)

Sufi Idany berkata...

kak.... thanks atas kunjungan time raya ari tu... rasa bertuah dpt kenal akak dan lagi2 bertuah menerima kunjungan akak...

ida mtk maaf kalu ada yang kurang dengna layanan ida ari tu...

semoga akak cepat kebah dari demam tu...

azlanlin berkata...

Semua nostalgia itu tidak boleh dibeli di mana-mana kedai. Kena alami sendiri...

"Sapa rasa, sapa tau" pesan arwah ayah!

Rashid berkata...

salam azza,
Selamat kembali bertugas.

Terasa raya tahun ni agak seronok.. tak tau kenapa ya?

cendawanintim berkata...

amacam raya laling??

azza_irah berkata...

bro jinggo..
hehe..macam2 tahu2 je kan..baru td meting..rabu ni jamuan..budak bawa kuih n pakai baju raya..
sy..ni baru nak buat tart..cookies ritu dah abih..

cikgu sehat..?


kak tirana..
sama la kak..
jawatan berbeza tapi amanah tetap dipikul..
ingt nak buat open hs..insyalllah kl ada rezki..


cikgooden..
raya ke 4 baru betul2 baik..
ni masih batuk..takpe lah..raya sekali setahun kan..hehee

azza_irah berkata...

wilda..
betul tu..
tapi akak duk sebuk wat cookies balik ni..hehee utk jamuan..

ida..
detik indah kekal selamanya di ingtan..tggu masa nak masukkan entry tu nnti..

cikgu azlan..
benar..
nostalgia kita yang cipta dan kita yg rasa...takkan berulang kerana detik dan emosi akan itu hanya sekali hadir walau tanpa kita undang..

azza_irah berkata...

laling..
amazinggg...ekekke..
pakej lengkap enjoy seronok letih tak cukup tido demam tak kebah smpai raya ke 4..tapi gagah gak malam raya tak tido duk buat itu ini..
laling...nnti nak calling2...rasa mcm byk mende nak share..


cikgu rashid..
slamat ari raya cikgu..
azza pun rasa seronok..tapi nape ya..heheee..
terbaca smthing..'malu"...
hehee...sy n ida tak g terjah umah cikgu tanpa kebenaran..
moga cikgu ceria sentiasa..

reena berkata...

hmmm...kite pon ari khamis dah start keje...borink la kak azza... *huwahhh* boss nak cuti lagikkk...