Hati-hati yang berdetik..

28 Okt 2008

selamat jalan coco...

seawal subuh (28 oktober 2008) ..mengabdi kenangan..



2 malam merah berteman..

coco n mut..



sy yang tersepit...




mut juga bakal meninggalkan merah...



pandangan terakhir coco..




babai coco...




coco di kerusi n bilik baru...



tadaaaa...


inilah pemilik coco yg baru...terjerit dia terpandangkan coco...



coco dikerjakan oleh tuan barunya..




tersengeh tak henti sejak melihat coco..



ala laaaa..pakcik ni layan manja2 la pulak..



mmuahsss...



senget le pakcik...




suka tul kwn sy sorang ni...





tinggi coco dr kami rupanya...kali terakhir bersama coco...(np muka sy cm bulat..adehh)



coco sendirian...di bilik baru..




merah sendirian lagi di sofa..

mut hanya sementara..13 november mut jua seperti coco..meninggalkan merah..

ermm..


selamat tinggal coco...



tiap sesuatu punya nilai dan kenangan..walaupun ianya tidak bernyawa..



..kredit utk my best fren..

juga seorang Jurulatih Seni Budaya Negara (JSBN),

Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara,

Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan Malaysia.

23 ulasan:

wanie berkata...

aaaaaaaa comelnye bear tuuu...

Daddy Cool berkata...

Sapa nama bes fren tuh...cam nak kenal jer?

azza_irah berkata...

hehe wanie..mmg comeii..

azza_irah berkata...

daddy...
ekekek..jurulatih tari tuhh..

Suzi berkata...

coco dah dpt tuan baru ye...moga seronok dia kat sana....:)

azza_irah berkata...

suzi..
malam ni merah sensorang..hehee

kakchik berkata...

wui... besaunya dia punya teddy. siap ada nickname lagi tu... azza ni tentu suka plushie kan?

gembira sungguh tuan baru dapat coco sbg hadiah. sapa yg tak suka hadiah...

Rashid berkata...

hehe macam-macam azza ni..
Sedih pula saya rasa baca kisah coco & mut ni gara-gara olahan cerita oleh azza. Boleh wat drama ni.

Teganya azza, sanggup pisahkan mereka..huhuhuuuu

suara berkata...

su teringat cerita abg masa belajar dulu. ttg temannya yg beli teddy bear besar utk makwe. bawak naik bas, kena bayar tambang utk 2 org (dia + teddy bear) sbb bear tu ambik satu tpt duduk penumpang.

Sib baik azza dah keje, ada kereta, kalau tak mesti kena byr tambang utk coco sekali. keke...

kin hashim berkata...

ada gak lelaki yg minat teddy yg besar2 ni ye... heheeh...

cendawanintim berkata...

wahhhh...sape tuh lalingggg?????/

syiok la kawan lalinggg tu kan...

Sufi Idany berkata...

ala.....sedey nyer kak....
btul laa even tk bernyawa tp kalu dekat di hati ianya tetap bermakna di jiwa kita kan?

kak.... doakan org nak exam senin ni..... hhuhuu

CikguZue berkata...

oo dah berpunye rupanye si coco tu.

ezo berkata...

besarnya coco tu..
comel..
:)

Kamsiah berkata...

waa..teddy bear,tak kira tua ka ,muda ka...semua suka..
akak suka pink & white kaler....

Shifu67 berkata...

wooo dah bisnes teady bear la pulakkk!

Eida berkata...

huh.. besar nya bear tu...

ras-adieza berkata...

la....azza rupa2nyer semua tu dah berpunya... bear tu besar lagi daripada tuannya..

Nurmala berkata...

Kak….
Sangat comel ok coco…
Nak jugak!!!!! Huhu~~~

whitetulip berkata...

wat a sweeet...story. suka larrr..tomey tul..

etomyam berkata...

weh, dah sampai tahap obsession ke ni? he he he

Cikgooden ...(Selumbar Emas). berkata...

besar sungguh bear nih...baru pasan.
nak sama besaq ngan pakcik tu..eh.pakcik ka makcik?..

μάγά berkata...

wah.. x sangka... tuan baru coco rupa nya kawan kak azza.. lelaki plak tu...
ingat kan perempuan or budak2.. huhuhu... soan merah...