Hati-hati yang berdetik..

14 Nov 2008

best blog ever again n again...



terima kasih utk kak ras..kerana sentiasa ingtkan sy..
sy penah dapat award ni dari ezo dulu..dan kini dari kak ras pula..
blog sy tidak lah best macam blog orang lain..sekadar menulis melalui pengalaman yang sy tempuh setiap hari..samada di rumah, sekolah atau di mana sj sy berada.



award di atas ada peraturan dan syarat2nya...

he rules are:

Give to the people whom you feel
BEST GILA-GILA
Only 5 people
Link to that person who had received
the award
Sesiapa dpt award ni diwajibkan buat
posting kat blog dier sbb dier dpt award,
Inform the people yg dpt award ni kat blog dia ok..

dulu sy pernah bg pada 5 nama
...laling, cikgooden, cikgu rashid, bulan biru, en may
sekarang sy nak memilih lagi 5 sahabat yang benar2 mencuit hati sy dan membuatkan sy kembali utk menatap blog beliau berulang kali...

dan mereka ialah..

~kakchik~
seorang teman, sahabat, kakak...yang sentiasa buat hati sy tenang..

~cikgu daddy cool~
sahabat yg rajin jengah sy bertanya kabar...hiksss...SU kim salam cikgu..

~cikgu araz~
sahabat semakin kerap sy kunjungi..tanah tinggi cameron..

~kreuger a.k.a man~
adik yg amat kreatif dan rajin...man lah yg buatkan logo sedetikhati..

~suzi adelaide~
sahabat yg jauh di benua lain...sering bertanya kabar walau tidak pernah bersua muka..



menurut seorang teman...setiap dari kita memang punya style sendiri dalam berblog.
ada yg menyalin artikel2, ada yg menyalin dari emel, ada yg berkongsi gambar tanpa kata...ada yang berblog melalui kartun lukisannya...dan ada yang memaparkan pengalamannya sendiri melalui setiap aktiviti atau apa. walau apa pun tujuan kita..semuanya perkongsian...mengutip pengalaman..
pd sy yang penting...kita terlibat dalam setiap pengalaman yg kita paparkan..kerana disitulah kita dapat muhasabah diri dan bina sedikit demi sedikit kekuatan dalam jiwa...

7 ulasan:

kakchik berkata...

azza my dear, terima kasih banyak dik. walaupun kakchik & blog tu belum cukup layak sebenarnya untuk menerima award.
azza pun tahu kan blog tu tulisannya macam rojak...
tapi penghargaan azza ni kakchik hargai sebab azza mengiktiraf kakchik sebagai sahabat.
jazakillahi khairan kathira.

azza_irah berkata...

kakchik..
sama2 kakchik..
tkaseh menerima sy sebagai adik..

Dr.Araz berkata...

Cikgu azza.... thank you. I'm so pround to be your "sahabat" he..he..

azza_irah berkata...

dr araz..
me too...
kim slm lina ya..hehhe

Suzi berkata...

salam azza....ish....layak ke ni...anyway terima kasih byk2 ye ...moga ukhuwwah berpanjangan...jumpa kita suatu hari nanti...insyaAllah...

azza_irah berkata...

suzi..
insya allah ..

μάγά berkata...

maya suka ayat2 terakhir kak azza... n setuju ngn apa yg pandangan kak azza... banyak betul pengalaman dan ilmu yang maya kutip dari catatan kak azza di blog nie.. :)