Hati-hati yang berdetik..

14 Nov 2008

hadiah setulus hati...

Rabu 12 November -pertukaran hadiah..diundi...masing2 tak tahu siapa dapat siapa...dan hari ini terbongkar lah semua..hampir sebulan menyimpan rahsia..terasa lenguh pipi bergelak ketawa dan tersengeh...sesuatu yang dirancang untuk mengeratkan lagi persahabatan antara kami..untuk menambahkan lagi kemesraan yang terjalin..sebagai tanda jalinan hati dalam sama2 menggembeleng tenaga mendidik anak2 istimewa ini.


sebelum memulakan majlis..


hadiah dari saya ..mut utk Rina..


Rina terjerit kegirangan kerana tekaannya sy dapat nama dia adalah betul...


kali terakhir bersama mut...sy pernah masukkan mut disini dahulu..


pemilik mut yang sebenar..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


umairah masih berpusing2 sengaja melengah2kan siapa penerima hadiah..


sy memang dah agak...


umairah kata beg kertas merah khusus utk sy..


walaupun isinya putih...gebu...


bersama pemberi hadiah..


inilah hadiah utk sy...gebu yang amat..
mekaseh umairah...





kami berempat dapat hadiah berbentuk bear...


umairah dapat hadiah baju tido dr knor


setulus hati...kegirangan diwajah..





selesai satu majlis..

masing2 tersenyum puas..
tidak perlu ada tekanan..
tidak perlu ada tersimpan di jiwa..
setulus hati tangan memberi
setulus hati jua tangan menerima..

23 ulasan:

ezo berkata...

wah

bestnya bertukar tukar hadiah

bear tu mesti sedap dipeluk dan diramas kan kak

tengok gambar pun dah tau kegebuannya

(:

mountdweller berkata...

Salam buat azza,

Rupanya naluri perempuan adalah sama. Saya ada dua anak perempuan, jadi pengalaman saya hanyalah dengan ragam perempuan.

Yanmie berkata...

bestnya bertukar hadiah..yg best tu baju tido pun ada..hehee

JINGGO berkata...

cgu- sekali lagi hidup kita adalah pilihan kita.apa yg cgu pilih dari cerita diatas.menarik.banyak warna......

μάγά berkata...

seronoknya...
akhirnya dapat juga tgk sape pemilik si mut...

@LiYaNNuaR berkata...

seronoknya buat camtu kan... comel la MUT itewww... nak jugakkkk...

nurdaniella berkata...

waa.. seronoknya dapat mut tu.. comel betul la.. selamat bercuti yer.. tapi, dapat ker 'bercuti'??

kakchik berkata...

Seronoknya tengok azza dan kawan-kawan saling bertukar hadiah.

hadiahnya gebu-gebu pulak tu...

tahniah!

Mak Su berkata...

huhuhuh, tak dak voucher supping kah?

Eiba berkata...

WWWaaaahhhh..suka bear arrr...gebu nyaaa...kalau eiba sure berebut ngan anak niee...bila agaknya nak dapat bear lagik nih...

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

seronok dapat hadiah.....

HaSz berkata...

jelesnyer tgk akak dpt bear tu... nak gak... huhuhu

BEiB berkata...

hampir semua wanita (kecil @ besar...tua muda)sukakan SOFT TOYS atau CUDDLY TOYS.
Naluri keibuan dan sense of security...
Staff kat SPK ni pun tak terkecuali.
Moga rasa SELESA memeluk makhluk2 lembut tu...heheh

Dr.Araz berkata...

he...he...best jgak dpt hadiah ek...

azza_irah berkata...

ezo..
mmg gebu..hehe

uncle..
perempuan punya jiwa yg lembut uncle..

yan..
umairah tu nak kawen ujung tahun ni..

cikgu jinggo..
tkaseh..

maya..
sedih akak...huhu..

liyan...
huwaaa...miss my mut..

nurdaniella..
tak cuti...mggu dpn kena g skolah..

kakchik..
persahabatan ngn kakchik juga buat azza seronok..

maksu..
sogo leni smpai 80% tak...hikss..

eiba...
meh sini nak bear..hehe

cikgooden..
sy nak cikgu mcm dulu..

hasz..
jd anak murid akak dl..nnti akak bg..hehe

cikgu beib..
cukup selesa..

dr araz..
mmg besss...

nurul iman berkata...

kak irah..tahun depan up sket nilai hadiah ye..")

azza_irah berkata...

iman......
beressss.....hahaaa..dan2 panggil k'irah sini...
iman...cepat update blog tu..k'irah nak baca...

cendawanintim berkata...

syioknyer tuko2 adih gitu...

nak main jugak buleh tak!!

iina berkata...

wahh hadiah yg cukup best bila time rindu2an leh peluk2.. bila time tensen leh dus dus.. dia tetap maintain senyum je..

seronok tukar2 hadiah nie kan.. lagi2 dah cuti sekolah nie.. tak p cuti2 sekolah ke azza?

Eazy Izzuddin berkata...

meriahnye tgk pic2 akak...
ade beberape pic nape akak blackkan some word kat background 2?
hihi

izzuddin berkata...

Azza, sekeping gambar boleh menceritakan banyak perkara.

Saya nak tahu, mengapa latar foto yang ada papan tulis di'tutp' dengan sengaja?

Ada perkataan menghina? atau Azza malu tentang sesuatu perkarayang tertulis di situ?

Atau Azza ni, seorang yang sangat berahsia?

Mohd Ariff Yaakub berkata...

Bila kita tgk org tersenyum..kita yg sedih pun jd hepi.. :-)

nurul iman berkata...

mane nak update kak..
sok dah nak g maktb..baju lum packing..huhu~~