Hati-hati yang berdetik..

7 Nov 2008

da very best blog ever...


terima kasih pd adik nan sorang nih...eazy izzuddin..
the very best blog ever..?..eheh..terasa malu..kerana terasa kerdilnya blog sy berbanding blog teman2 lain.
apa pun..utk izzuddin..mekaseh kerana selalu jenguk blog akak..selalu tggl msg..selalu komen di setiap entry akak..
tQ so much dik..

award nih kena panjangkan pd 5 org..
rules dia di bawah ni..

Rules:

Give to the people whom you feel BEST GILA-GILA
Only 5 people
Link to that person who had received the award
Sesiapa dpt award ni diwajibkan buat posting kat blog dier sbb dier dpt award, Inform the people yg dpt award ni kat blog dier ok!!

best giler2..?...semua blog teman2 sy mmg bes giler2..nak 5 je ye..
macam susah la pulak nak pilih 5 orang je..
sb sume mmg punya keistimewaan dan kelebihan tersendiri...
tapi utk memenuhi syarat...sy pilih juga ya..

~laling~
tak sah sehari sy tak jenguk blog laling..mmg bess...bes blog ..bes fren...bes laling..eheh

~13may~
en org penang ni..kl anda baca blog beliau..sure anda senyum sorang2..pedih sikit tapi benar...adehh..

~cikgooden~
jangan marah naa..den nak promo..dia sahabat yg makin dekat di hati..cikgu yg bbakat...penuh simbolik..sinis tapi kenyataan..nak tahu bakatnya sile klik ke blog beliau...ayat mgkin kasar...tapi akhir2 ni dia asik syahdu..napoo cikgu..huhuu

~cikgu rashid~
seorang sahabat dan teman yg dah lama dekat di hati..
ehehe..baca blog beliau seringkali buat sy terasa damai...salu btanya kabar n komen di setiap entry sy..mekaseh sb salu ada bila sy panggil.... cikgu....

~bulanbiru~
seorang adik..
yg sy ikuti bait bicara beliau sebelum sy punya blog sndiri lagi..
hati terpaku pd tiap susunan indah kata2 yg terjalin di blognya...
buat sy selalu mengunjungi bulan nan biru ..


tiba2 rs rindu pd bulan..

6 ulasan:

cendawanintim berkata...

mekasih333 banyak3 laling kerana share award nih dengan kita...

kita harap sangat2 agar laling kita buleh jadi laling kita sampai bila2 gitu...

azza_irah berkata...

laling..
sure..insyaallah..

Rashid berkata...

"Azza, terima kasih." (baca dengan nada suara bisikan di telinga.)

Eazy Izzuddin berkata...

same2 akak.....
=)
blog akak da very best blog ever....
=)

azza_irah berkata...

cikgu rashid..
patuit dgr cam ada org bisik2 tepi tinge ni..maghrib2 ni..hihihiiiiiiiiii...heheee
sama2 cikgu..

eazy..
u too dik..
thanks 2 u..mmuahss

bulanbiru berkata...

salam kak azza,
terharu..tersentuh..sbb termasuk aktegori 'the best blogger'..perasan la saya kak..!!
btw, tq so much..