Hati-hati yang berdetik..

24 Nov 2008

kad comei dearie yanmie...


comei kan..
suka sgt..
rasa terharu..
time kaseh utk yan..
akak bg tanpa minta balasan tapi yan buatkan kad yg comei ini utk akak..
thanks dear..
moga persahabatan kita jua secomel kad ini..


dan ini khas utk yan..
akak tggu masa nak g ke tempat dlm gambar ni..insya allah pertengahan december ni..
harap semuanya berjalan lancar..


utk abg..
keceriaan dan keriangan hati kita tetap terserlah walau masa amat terhad..
peluang dan ruang yg sekelumit memang kita gunakan dengan sepenuhnya..
cukup2 hargai..
tak sabar tggu pertengahan december..

13 ulasan:

μάγά berkata...

alhamdulillah... cantik sungguh pemberian tu kan kak...
tempat apa tu ye??
mcm best jer tgk dari gambar...
kak azza minat aktiviti mcm tu ye??

azza_irah berkata...

maya..
minat sgt...cm peluaqng terhad...abg bz..abg akak mmg terlibat ngn aktiviti gitu..tu salah satu tmpat filem james bond nya shoot dl..
insya allah kl jd nak g tgh dec ni..ke utara tanahair..

pemberian tu comei kan..suka sgt..

Monkey D Luffy berkata...

best ler kalau pandai edit guna photoshop

azza_irah berkata...

monkey..
blajo le..senang je..

Yanmie berkata...

Kak Azza...

Tima kasih kak sudi terima dan sudi tempek..

Yan buat tu pun ikhlas tuk akak..

huhuhu..bilalah nk buat aktiviti camtu dengan adanya anak2 kecik nie..teringin sgt..

azza_irah berkata...

yan...
sama2 n terima kasih ekmbali..
nnti anak2 dah besar sket bawak diorg kuar, alami n kenal ngn alam..
jgn konkong diorg dlm umah..
alam ni utk kita nikmati dan rasai...

BEiB berkata...

Moga pertengahan Disember akan memberi keriangan dan kebahagiaan seperti yang diharapkan.
Selamat Bercuti...
InsyaALLAH...
kalau nak ada..,
akan sentiasa ada
peluang dan ruang.

azza_irah berkata...

cikgu beib..
sentiasa memberi peluang dan ruang utk diri dan orang lain..juga utk cikgu...selamat bercuti..jgn lupa org BM..will miss our moment..

Mak Su berkata...

wow! kena baring cenggitu ek

Rashid berkata...

salam azza..
ermm.. damainya.

Bertuah kerna ada kawan-kawan yang menyenangi..

azza_irah berkata...

maksu..
tak baring abih le pala tuh..

cikgu rashid..
cikgu juga sy senangi..

μάγά berkata...

betul tu.. pemberian tu memang comei sangat...

wah... bestnya.. tpt james bond berlakon ye... filem terbaru nie ke???
yang hot kat wayang??
seronoknya if dapat pegi kan..

naz ilyn berkata...

Salam...

masa selalu membatasi...tapi ruang yang ada harus diisi dengan kecerian, kegembiraan saling bertautan dengan rasa bahagia di jiwa...buang segala sengketa dan prasangka...lalui bagai tiada duka.