Hati-hati yang berdetik..

3 Nov 2008

ole-ole dari teluk intan..


salam..
menara condong teluk intan..
sy mendapat ole2 ini dari adik yang comei ini..@liyannuar..
teringat pula kisah dulu2 bila terpandangkan ole2 dari yan..

sebenarnya k'azza nak post smlm entry ni..duk godek2 laptop cari gambar menara condong ni yg diamik bbrp tahun yg lalu ms k'azza mengunjunginya..tak jmpa2..

bila tgk blog arini..makin byk lak tag yg kena jwb..so mana2 yg sempat kena update dl..
nnti lupa lagi..
nnti kl jmpa gambar yg k'azza amik dl..akak updatekan disini ya..

mekaseh yan..tetap nak panggil yan jugak walau sy sering tersasul dengan seorang lagi adik blogger yg selalu jengah ke blog sy..iaitu yanmie..
apa pun mereka menghisi hari2 sy di blog ini..menanya kabar, memberi semangat, berkongsi cerita..

terima kasih sgt2..
keikhlasan anda berdua tak dapat k'azza balas..
hanya doa moga anda berdua tenang2 dan damai selalu dlm menjalani kehidupan seharian..

@liyannuar..
psl plan ke cameron..k'azza mmg cnfirm..jika jodoh kita kuar..insya allah kita jmpa di sana ya..

sy nak mula wat kek lagi...
4 bj tempahan utk esok..

sekali org percaya..akan terus dijaga..
bila kepercayaan pudar...rasa terkilan tetap wujud di sudut hati..

13 ulasan:

Yanmie berkata...

hehehe...tak pe klu nk pggil kak liya dgn panggilan yan..hehehe..yan tak kisah..best ape..ada yan senior dan yan junior..hehehee..kita ingat pun nak tempek nnti ole2 dari kak liya tu...

ku tak sempurna berkata...

sedapnya kek... sgt suka kek, tp beli je la... nak buat tak pandai :D

azza_irah berkata...

yan.
tu la.
akak salu sasul2...hehee

ku tak smpurna..
akak buat suka2 je..tak sngka lak ada kwn2 tempah..dh mula buat sejak 5 tahun lps...dan akak buat 1 jenis je..kek keladi..

Brahimnyior berkata...

Azza,

Menara condong Teluk Intan tu, 40 minit dari teratak saya.

Teluk Intan unik, sebab asal namanya Teluk Anson. Menara condong asalnya tangki air, kemudian diubah suai menjadi mercu tanda daerah Hilir Perak. Memang senget sedikit, macam menara Pisa di Itali...

zino berkata...

menara tu ke ole ole dia tak nampak apa pun hehe..

azza_irah berkata...

cikgu izzuddin..
oo dekat ye..
sy penah ke sana bbrp tahun lps..duk cari gamba tak jmpa..sy penah bc sejarah dia..

nnti ke sn lagi leh singgah umah ckgu ya..

zino..
menara tu la ole2 nya..hehe..
ini lah adat berblog zino..

Nurmala berkata...

bagus la kak..
tempahan tgh datang mencurah2 ni..
moga murah erzeki akak..
amin!!

kuIna Jentayutiara berkata...

nak kek.....

JINGGO berkata...

memnara condong - seronok kat situ.teluk intan.sori sekarang : sibuk dengan kerja2 dakwah ( training ) - semuga kita dan kita..diberkati dan dipermudahkan dalam apa jua urusan....

CikguZue berkata...

boleh pos kek ke UK? heheh...atau resepi pun ok jugakla.

Rashid berkata...

Salam azza,
Azza & kek tak dapat dipisahkan.. yamm yamm. Kat kota kinabalu dulu, ada jiran org kelantan juga - selalu buat kek keladi. Tempahan hebat sekali. Makan nak lagi.

Azza, kembalikanlah rasa kepercayaan itu..

Shifu67 berkata...

ooo menara condong ni.... dulu masa aku sekolah, hari2 lepak kat gerai area tu, tak perasan la pulak keunikan menara ni.... hehehe! Bila duk jauh cam ni, baru la teringat!

Mass.Wati berkata...

Salam kenal..
nice blog.

from kak mas