Hati-hati yang berdetik..

18 Jul 2008

pejamkan mata..

Allah menyayangimu.
Sungguh !
DIA menyayangimu lebih dari siapapun di dunia ini.
Hanya DIA yang benar-benar dengan tulus, take care about you.
DIA mencintaimu, menyayangimu, LEBIH dari rasa sayangmu pada-Nya.
karena DIA adalah Sang Maha Rahman Rahim.
DIA tidak pernah mengharapkan balasmu.
DIA hanya ingin mencintaimu. Itu saja.


..pejamkan mata seketika...disitu ada 'kekuatan' yang tersembunyi..

5 ulasan:

cendawanintim berkata...

jiwa kaco ker??

suara berkata...

Salam...

"Ingatlah Allah, hati akan tenang."

Kalau tgh down...bengang... sedih... itulah yg su cuba sematkan di fikiran. Selalu sematkan yg hidup ni kejap je... kita sedang melalui jambatan masa yg berliku untuk menuju kehidupan abadi.

Su fikirkan matlamat akhir... akhirat.. Allah... dan insyaAllah, masalah itu akan mengecil dan hilang dlm jiwa dgn sendiri.

Kamezaim berkata...

baru nak tanya,hehe jiwa kaco ke?sabar2...kamezaim sentiasa di sisi...hehe

azza_irah berkata...

cendawan..suara...kamezaim...
takde lah..hati tak tenang...rasa mcm ada sesuatu..
rupa2nya kejadian rumah diintip...
kekadang kita kena percaya pada gerak naluri kita kan..

Akak berkata...

Salam Azza...

Hanya Allah tempah mengadu & hanya dia yang tahu apa yg sedang terbuku dihati kita..