Hati-hati yang berdetik..

2 Ogo 2008

gotong royong...

part 1...

sengeh sebelum g skolah...



part ii..

sabtu lagi dan lagi dan lagi di skolah....








tadi dah sapu tau...ni posing time..hiksss




part iii...
pacific...ngn kak nor..
abg kat pusat sukan air ajar kayak...plan asal sy ke pulau slps gotong royong sb nak g tgk dragonboat tapi abg kata dia tak bawa suar spare...so terpaksa tunda ahad lah...sb sy nak tgk jugak dragonboat tu...
sy call abg di pusat sukan air yg sy akan ke pacific...dan...haaaaa...nape abg bg sy pegi...kannnn...

kak nor mencuba sandal putih yg aku berkenan...

sy berjaya pengaruhi kak nor...hiksss..

dan...

hikssss...

kalah lagi dan lagi...

moga2 abg tidak baca blog ini dalam masa seminggu ni...

sy sampai ke rumah terus masukkan ke dalam tong sampah apa2 yg tak berkaitan...dan bila abg balik sy sedang asyik membaca novel...terus dia ajak sy ke summit utk menonton wayang...walaupun kaki ini lenguh yg amat sebab berjalan sakan ngn kak nor sy tetap senyum sebab abg lum jmpa kasut yg sy letakkan di bilik baju...sy pasti yg abg takkan perasan kehadiran kasut itu di rak kasut nnti tetapi abg pasti akan tahu melalui blog ini...hehee...

minggu depan ya bang...sebab isnin ni abg ke pangkor...maknanya seminggu lagi lah baru abg akan perasan kasut baru sy..dan yg pastinya isnin ini sy ke sekolah serba hijau...hiksss...

psttt ...
sy ingt janji sy...
for sure akhir tahun ni takkan ada mslh psl plan kita ngn cikgu mail n kak milah...
abg pls kuarantin sy...
sy takleh kontrol diri sb sale giler2 skrg ni...hikssss...





4 ulasan:

13may berkata...

aikkk??? student tak tolong buat keja ker???

hehe hehhe

azza berkata...

ehehe...ibu bapa n guru je...kalau tgk dekat tu penuh sawang atas tudung...

Kamsiah berkata...

keke azza mcm akak jugak tau
kalau beli apa2 yg baru,sorok dulu..lama2 bila pakai,abg tanya aik bila beli..laa dah lama dah beli,tak perasan ke..kekeke

nak wat camner,pompuan & shopping umpama isi dan kuku..

azza berkata...

ahaaa...sy suka la kak kam nihh...sehati sejiwa kita...hehee...mmuahss...