Hati-hati yang berdetik..

4 Ogo 2008

kalah lagi...

sebenarnya sy cm nak masukkan gambar ini ...

entry ini adalah sambungan kepada entry ini.. spesel kepada adik ini...
ini lah yg akak maksudkan akak kalah lagi..
see.....lagi dan lagi...akak tetap kan kalah...
ogos ni cuti skolah ada plan utk ke KL...hujung2 cuti...
dan semestinya sy akan kalah lagi bila sampai di sana....

12 ulasan:

shafa berkata...

jgn kalah teruk dah azza ek...kalah sipi2 tue kira ok lagi laaa kan..

cendawanintim berkata...

ha'ah, jangan kalah sampai K O ok..!

Tirana berkata...

Salam lind...

huaaa..lind ni suka membeli belah ye..Ala ada duit..apa salahnya. Bila duit dah habis, duduk diam-diam ye..hehehe

Nak datang KL ye? boleh jumpa dengan kak tirana...tapi kalau weekend, kak tirana payah sikit nak keluar sebab hubby balik.

kamar hati berkata...

wahhhhh....ini rupanya benda yg membuatkan akak kalah ye...hihihi....
biasa la tu kak....hihihihi...

ku tak sempurna berkata...

takut kalah ngan sale ek... sabar... sabar... membazir itu amalan syaitan :P

.::WaNiE::. berkata...

takpe kalah sket jek :P

Kamsiah berkata...

pompuan la katakan...ramai yg 'kalah' dek kasut,handbag...
kita serupa...kita serupa...

azza berkata...

salam n tkaseh sume..
hehee...no komen...
naluri org pompuan mudah kalah ngn sume2 ni...

NORABELLA berkata...

Salam, kunjungan balas dari saya.Terima kasih.

Cantik le bag tu..Kita pun kalah kalau nampak benda yang sama!

BEiB berkata...

nanti PC MENANGkan hati lin...heheh

Myza berkata...

Shopping tu tak ada salahnya jika ada keperluan.Tapi janganlah sampai apa yang sepatutnya tak diperlukan tu jadi KEPERLUAN !! Berbelanjalah dgn BERHEMAH!Itu yang lebih baik!

azza berkata...

norebella..
hehee..naluri pompuan kan..

beib..
dushhh pakcik..

kak myza..
tgh kontrol diri nih..hehe