Hati-hati yang berdetik..

24 Ogo 2008

my merah..

part v

hiksss...

sebab dah serata shopping complex aku cari ..tak ada yg berkenan. dah la susah nak dapat kaler merah..yang ada langsung tak berkenan di hati. dan akhirnya...setelah berjam membelek..setelah abg duduk bangun berpuluh kali..aku jumpa disini..hikss
pencarianku berakhir..


.


.


.


.


.


.


my merah...
tadaaaaa....


tapi satu yg sy tak takleh lupa...satu ayat sadis yang kuar dr mulut abg...

awk tengok tu...

yang duk bersila tepi2 dinding pegang anak n beg2 plastik tu... adalah suami2 pada isteri2 yang orangnya macam awk....

erkkk....

bila aku kalih kat tempat yg abg tunjuk...tu diaaa...

tersadai satu barisan pejuang duk bersila elok atas lantai sogo dengan muka tensennnn...hikssss...

u know ur wf very well right..ahaaaa...

kuar dari sogo...abg ajak ke taman tasik titiwangsa dahulu sebelum ke rumah adik di selayang. singgah di eye on malaysia utk kali ke dua.. entah kenapa hati sy seakan tersentuh bila memandang roda kaku ini. terasa sesuatu di hati. terasa berat hati utk sy tinggalkan taman tasik ini. rasa takut seolah sy tiada lagi ruang dan peluang utk bertamu di sini lagi..




tiba-tiba terasa pilu menyaksikan roda kaku ini..

ada rindu yang belum terlerai bertamu di hati..

7 ulasan:

Nurmala berkata...

naper kak?
apa lah yg akak dok fikir kan tu~~
tak pe²..
nnt kita tlg tgk² kan eye on malaysia tu ek..

azza_irah berkata...

mala..
tgk ekk..jgn bg lari...hikss..

ku tak sempurna berkata...

suka warna merah... tapi tak pernah ada kasut warna merah... klu kst prefer warna itam, kelabu or ciklat... rsnya, nak cuba gak la beli warna merah...

p/s : mmg slalu bila shopping, org lelaki tukang jg anak... kekdg kesian tgk... msm je muka dorang

ras-adieza berkata...

sadis betul kata2 cik abang tu. jelesnyer dengan merah itu....

kin hashim berkata...

wau merah menyala gitu! minat merah eh...

suara berkata...

Azz suka merah erk...
Su tak penah ada kasut warna merah. Su bukan jenis yg tahu bergaya... huhu.

rosevsky berkata...

Kat SOGO kalau dh bershopping..hmmm tak cukup jam..larat ngan tak larat aja kaki nak mencari..

Suka warna merah ya. Sedondon ngan tas tangan merah lagi..Baju merah jugak ke?