Hati-hati yang berdetik..

28 Ogo 2008

penghargaan sempena ramadhan...

lagi dan lagi...
sy menerima beberapa award n gift lagi dari teman2...hy terima kasih yang mampu sy ucapkan..
moga ramadhan ini sama2 membawa berkat dan memberi seribu pengertian yang sungguh bermakna buat kita.

gambar kiut di bawah sy terima dari nurmala....time kaseh awk...
nnti g naik eh eye on malaysia tu sblm ia dipindahkan ke melaka...hikss




Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza,

Ni arahan nya…


1. Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang
2. Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe)
3. Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka
4. Lastly, jgn lupe tempek url korang sebelah url a gift from azza tu..

1. sis Tirana
2. kin
3. kak kam
4. kak ras
5. suara

special gift ini...cincin dari kak myza. hikss..seronok rasanya menerima hadiah cincin kan..terasa sanagt kita dihargai...mekaseh ye kak..


3 ulasan:

Nurmala berkata...

eh...eye on malaysia nak di pindahkan ke melaka??

Mak Su berkata...

waahhhh, murah rezeki azza ek....alhamdulillah

ras-adieza berkata...

wa...banyak tul azza dapat. macam2 jenis koleksi.