Hati-hati yang berdetik..

17 Sep 2008

tertutup rapi...

dah lama sy biarkan ia begitu. bukan tidak menghargai jasanya kepada sy selama bbrp tahun ini. tapi kesempatan dan ruang waktu yang menghimpit membuatkan sy lebih kerap memandangnya yang terletak di penjuru dinding dari jauh tanpa menyentuhnya. mungkinkah ia akan merajuk atau berkecil hati. sy harap tidak begitu kerana tahun ini..atau lebih tepat dalam seminggu dua ni..atau lebih dekat..esok sebenarnya sy kena berbaik2 dengan ia. sy perlukan kembali khidmatnya yang cemerlang selama bertahun ini.
pepel...mood kek keladi..

melarik pelangi ungu di kaki langit umpama bermimpi yang kau hadir mengulit lenaku...

25 ulasan:

Nurmala berkata...

mesti nak guna time raya tuh

KAMSIAH HJ YUSOFF berkata...

ahun seklai baru sentuh menda tu...

~Cinta Milo Ais~ berkata...

selamat buat kuih raya kak azz..ada lebih tu bak la mai sini sikit hehe

Sufi Idany berkata...

erm.... kalu lelbhi2 tu ingat kat ida sama ek... thn ni tak der peluang nak tunjuk skill wat cookies n cake mcm tahun2 yang sudah.... huhuhu....

akak...

ku larik awan di jingga pelangi mencari sinar wajah mu kasih....

jinggo berkata...

banyak yang belajar tentang warna hari ini.blog cgu terlalu banyak warna........

azza berkata...

mala..
ehheee...esok dik..

kak kam..
sy dah 2 tahun takde di penang..alat ni di penang..dah 2 tahun benti buat sume ni sb sambung blaja..skrg nak mula balik...

melo...
leh je..mai amik nnti ek..

ida..
ingt ida sokmo..

bes ayat tu,..timekaseh..nnti akak abadikan ya..

bro jinggo...
warna menceriakan hati yg gundah..warna bagai pelangi yg melingkari hidup kita..

SaDi berkata...

waaahhhh... sudah start misi buat kuih raya.... bestnyeeeee.... :D

cendawanintim berkata...

lorrrrr, nanti bagitau buat kuih pe yer..

su berkata...

su lom ngemas umah lagi..tggu cuti 2 ari ni baru nak rajin2kan diri..hehe

azza berkata...

sadi..
misi bmula..hehe..

laling..
kita buat almond london, mama carries n 2 jenis lagi lum tau..ekkee..yg lain2 adik beli je..
kek keladi tu org tempah..mmg kita wat bisnes kek btahun dah..

su..
akak pun lum ngemas..tggu wknd ni..

kin hashim berkata...

ooo....demam buat kue raya da bermula!!

azlanlin berkata...

warna menceriakan hati yg gundah..warna bagai pelangi yg melingkari hidup kita..

Jika tidak gundah, bukan manusia namanya..itu pasti robot yang tiada perasaan.

Sayangnya hanya pelangi melingkari hidup..ermm, nampak tetapi tidak tercapai dek tangan yang menggapai!

@k@kPOKPEK berkata...

multipurpose @ multitasking tew..

mongkut berkata...

musim buat kuih dah bermula.

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

huhu..dah bersiap sedia utk berperang kuih raya...
bilalah saya nak buat plak ni..
kang buat awal2 abis awal pulak..
bukan tetamu yg makan tapi kitaorg yg ngadap hari2 hehehe...

Rashid berkata...

salam azza,
eeeeeee kesihan dia. dah lama dia tu kesepian. Sepi tanpa belaian kasih sayang.. dari buah hatinya, cikgu azza.

azza berkata...

@k@kpokpek..
tu psl kak..kena bijak mikir..hehe

kin n mongkut n nrina..
buat sikit2 je..

cikgu rashid..
setiap ari belai ia cikgu..sapu2 abuk..lap2..ehhee

azlanlin..
suka2 je copy org nya komen..dushhh..

@LiYaNNuaR berkata...

hari ini sya jadi orang merah! macam akak... ngeh ngeh ngeh...

.::WaNiE::. berkata...

wahwah nak join buat kuih ke:P

ras-adieza berkata...

nanti belai sungguh si dia yang berbaju hijau tu. Tahun ni buat berapa jenis kuih raya?

Kujie berkata...

salam kenal... sy klik dr blog abgputra... selamat berpuasa dah selamat membuat persiapan...

Mak Su berkata...

khidmat buat kuih?

azza_irah berkata...

liyan..
merah tu menawan..hehe

wanie..
meh2 juin sama..

kak ras..
buat 3 4 jenis je kak..yg lain tnjuk2..

kak jie..
mekaseh singgah disini..
slamat buat psiapan raya juga..

maksu..
amik tempahan kek keladi je kak..biskut buat utk makan sndiri je..

Sufi Idany berkata...

kak,nak tempah kek keladi bleh? tuk raya nnt...ngeh ngeh....

azza berkata...

ida..
ehhhee..saje la tu..