Hati-hati yang berdetik..

9 Okt 2008

gambar raya utk sirD..

salam..
buat teman baik sy sewaktu study dl..yang kini nun jauh di sheffield...dah bertahun tak jmpa..ni aku penuhi permintaan mu. gamba ni berterabur tak larat nak atur. tak banyak gambar raya aku die...mood bergambar masa raya takde..mood beraya je ada..sb tu lah sume muka aku cam tak menjadi je dlm gamba raya ni..banyak gambar2 ni yg takde kaitan ngn raya pun aku rasa..tapi demi mu yg jauh nun disana..tengok je la ekk..
pasir mas jam teruk..nasib baik mu tak balik..hehee..
spesel utk mu..maka aku kena spiking kelate..

mu baco tu die..tu di tanoh meroh..kat tgh hutan hway grik nak masuk kelate tu pun ado..

spesel 4 u sebab aku amik ni kat pasir mah..patut tahun ni mu ado di mesia la..

belarok rayo ke 4..kiro gmbr rayo jugok la dehh..

di tmeroh rayo ke 5..nurul nadira & nurul nadira insyirah..comei dok anok sdaro aku die..

ni sari sblm rayo..tgh2 jam langit comei yah..

tepat belarok jugok..see my kebaya..kl mu tgk aku loni kurus sikit dr dulu..hehe

pengantin laki tu sepupu abe khairul..

muko polis tu seyes sesangat maso ni..simpang kemubu nok masuk umoh abe khairul..



male rayo..rendang atas dapur..hok ni yah aku de snap gamba..

tgahri rayo..mmuahs muahss ngn sepupu abe khairul..



sepupu abe jugok..

(baju rayo aku..kebayo biru gelap..tudung asyik kena betul senget sano sini..)

anok2 sdaro aku main bungo api male rayo ke 2..

nurul nadira, mohd iqbal iman, zureen nur sofea...anok buoh aku..

jam di serato jale di kelate..

die..balik mesia nnti mari jale penang..ramai lagi sae2 duk sini..aku selagi larat redah hway grik tu..selagi tu la aku duk sini..

sure mu syahdu2 male rayo ekk...

muahss utk muiz n rania..salam utk ann..

utk teman2 lain..maaf kalau 'aku' tu kasar bunyinya...tapi kl sy gunakan 'saya' disini dengan teman sy tu..sure dia kata..buang tebiat apa pompuan nih..

indahnya bangsa kita kerana walau pelbagai loghat ditutur...persefahaman dan perpaduan tetap wujud..

terlanjur bicara..menyesal tak guna..

8 ulasan:

goooooood girl berkata...

Good good good......

Tirana berkata...

Tak pe..kak tirana faham..sebab lama duduk kat KB dulu..bergaul dengan puak2 kelantanis..hehehe

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

tetibe terlupa plak nak komen ape?
macam mane bleh jadik macam ni??
ape kate kan... akak buat sedikit seting pada draft.blogger.com, then masuk ke ruangan link kemudian
Comment Form Placement
kemudian.... Embedded below post

selamat mencuba... dengan care ni, pembaca lebih mudah komen... kalau macam ni susah... sebab kekadang kite lupe ape nak komen...

ok akak. Selamat mencuba

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

silap... lepas masuk ke draft.blogger.com klik ke setting, kemudian coments, kemudian coment from placement dan seterusnya klik kat embedded below post~

Kreuger®

SaDi berkata...

menarik jee raya akak kat sana... :) mesti sibuk beraya rumah org... hujung minggu ni confirm banyak open house... bestnyeee beraya....

cappuccino berkata...

hehheheh...tq..tq...meriahnyo raya mu tu...rindu tul suasana raya kt kelate..kalo tak aku salah sorg dok terperangkap lam jem tu hehhehe...yg best tu mesti ado sokmo kain rentang ucapan selamat kembali anak kelate di perantauan hehhehehe..

su berkata...

sumer comey blako kak!hehe

su berkata...

eh bukan comeykan tp "molek" ye x?hikhik!