Hati-hati yang berdetik..

23 Nov 2008

Bestest Follower dari Mar-UnguViolet..

Mar atau adik Ungu Violet hadiahkan sy award Bestest Follower kerana menjadi follower blog beliau. cantik amat...warna ungu..mengingatkan sy pada sesuatu yg juga berwarna ungu..hehee..

ini pula syarat2 dari Cik Empunya Award..



(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..
(3) Please let me know when you've done it!!

k...5 sebab..
  • pengalamannya menyambung pengajian merantau seorang diri disana terlalu berharga..
  • senyumannya yang manis dan mesra memikat hati sy
  • pertama kali masuk ke umah Mar hati sy dah jatuh...kerana penuh dengan warna2 yang menceriakan..
  • umah Mar antara yang sy ikuti sebelum sy memiliki umah sendiri..
  • sy nak terus dekat di hatinya..

rasa nak lelap..

mata, minda, hati, badan penat..

10 ulasan:

Daddy Cool berkata...

Ini yang daddy nak tegus ni...penggunaan superlative adjective yang kureng sesuai!

Good, better, best...

BESTEST? Potong markah untuk grammatical error!

@LiYaNNuaR berkata...

aiseh... sya blom tempek lagi kat blog... huhuhu..

UnGu VioLeT berkata...

untuk pengetahuan DaddyCool.. itu just utk ucapan.. org2 putih kat sni.. byk2 kad2 ucapan, di tulis dan di gunakan sebegitu... just nak ckp, paling..paling.. paling.. dan sgt2 best.. mcm gitula.. atau daddy nak bukti?? boleh je tunjukkan.. hik2..

sis azza,

thanks kak.. akak akan sentiasa dekat di hati mar.. hrp mar pun begitu jgk yer kak.. slm cyg selalu..

azza_irah berkata...

ddy, mar, liyan...

hahaaa....no komen heheee..

mar...
mmuahsss...sntiasa dekat di hati..

Shifu67 berkata...

kek keladi le color ungu... lum balik kg ke... kawe minggu depan ada dikuantan 3 hari

azza_irah berkata...

shifu..
lom...raya aji balik..
kusus ke...bz sokmo..

Daddy Cool berkata...

Bestest Follower...oklah daddy accept sebagai Nouns! Boleh diterima...

p/s: Nak buktikan? Nak..nak..nak..

azza_irah berkata...

ddy..
gatai..hikss..

Monkey D Luffy berkata...

byk sekali award mu... ko lebih popular dr ku? ku sedey

azza_irah berkata...

monkey..
laa..lom tau ke..ekekke..