Hati-hati yang berdetik..

23 Nov 2008

intan...aliff dan sedetikhati...

terima kasih buat intan kerana bagi gift yang comei2 utk azza. memang comei sgt...dan banyak pulak tu..kebetulan semalam masa intan tinggal msg bgtau ada award..azza, ddy, lia, damai dan beberapa org lagi tengah chat utk meletupkan shoutmix di blog azza. memandangkan gift tu banyak dan kebetulan jugak ddy memiliki kepakaran mengedit bagi comei, maka azza minta jasa baik ddy utk tempek sume gift tu menjadi satu...
dan inilah hasilnya...
so...
thank u intan..
thank u juga utk papa aliff...

dan inilah aliff...buah hati ddy...

yang bawak ole-ole ayor laut je utk auntie azza dari teluk batik...

mmuahss...

6 ulasan:

Rashid berkata...

salam azza,

eee kreatifnya daddycool.. cute. tuu tepi tu lagi cute. hehe

azza_irah berkata...

cikgu rashid..
haippp...hehee..
ddy mmg kreatif..
aliff tuh lagi kreatif..

Luth Textile berkata...

daddy cool memang cool..
dia terrer..

Monkey D Luffy berkata...

sungguh byk awrd mu... jelesnya aku

Intan dan Shahrul Fitri berkata...

Cantiknya..kreatif betul daddycool..ni yg jeles ni..kat blog Intan tak comel mcm tu..

μάγά berkata...

cantiknya...
kreatif...