Hati-hati yang berdetik..

29 Nov 2008

gambar dan gambar lagi...

srisufi menguji...diberi soalan dan diminta postkan skali gambar...
sory lambat..dan inilah jwpn sy utk tugasan ini..

Soalan 1:
Nyatakan destinasi terakhir anda pergi untuk merilekskan kepala otak dlm bulan November 08...jawapan wajib ada gambar posing maut...


pangkor...takde gambar posing maut..hanya tersenyum kerana syukur pada Yang Esa sy dan abg mendapat ketenangan dan kedamaian disini..habiskan masa bersama...

Soalan 2: Apakah pengalaman manis yang pernah terjadi dalam hidup anda....wajib post gambar..

muka terkejut..manis dan senyum di hati..Low Yatt bulan Jun 2008..(simpan di hati..)


juga manis dihati..snap curi2 oleh peminat sy..di dlm dewan kuliah..hikss..di terengganu..


juga manis...di Bukit Tinggi..bulan Jun 2008..bersama tersayang..

Soalan 3: Apakah makanan kegemaran anda....gambar jugak...(saje mendera)


tentunya roti jala dengan kari ayam atau kuah kuzi..

Soalan 4: Makanan yang anda paling tidak gemar.... nak juga gambar...


sory org penang...tekak den takleh terima kari mamak wlpun dah lebih 12 tahun tggl di penang..

SOALAN 5: Sila lanjutkan tag ni kepada 7 orang... Mereka yang bertuah ialah
....no one...

sekian..

abg dah bertolak ke Cameron untuk mendaki puncak Yong Belar subuh esok..
minit2 terakhir sewaktu barang dimasukkan ke dalam strom, guide hantar sms..
ada kecemasan yang tidak dapat dielakkan(ibunya dimasukkan ke hospital) menyebabkan beliau terpaksa tarik diri dari mengikuti trip abg.
sy nampak riak kecewa di wajah abg..hati sy sedikit risau..
tapi sikap tenangnya membolehkan abg menyusun strategi baru.
alhamdulillah.. guide baru dapat dihubungi dengan bantuan guide lama.
sikap tanggungjawab dan professional mereka sy kagumi..
moga puncak Yong Belar dapat mereka tawan esok hari...

13 ulasan:

srisufi berkata...

salam...
cikgu Azza...trimas sudi gak jawab tag sri.hihihi....tinggal sensorang ye...akak memang sporting lah...cayalah...

azza_irah berkata...

heeh sri...sama2..
akak susah la nak amsuk blog sri..nape ekk.....masuk asyik hang je...tu yg takleh bgtau utang dah bayor..hehe

SaDi berkata...

akak... manisnye muka bila bergambar... rindu laa kat akak... huahuahuahua :D

UnGu VioLeT berkata...

slm kak.. ade tag untuk akak tau!! akak dtg kat blog mar yer, ambik n usha2 kan yer buat.. :)

slm syg selalu dr mar utk akak cyg..

azza_irah berkata...

sadi,....
tiap kali akak masuk blog sadi mesti hang...napee..
ni baru je restart lptop sb cb buka blog sadi..
waa...org rindu gak...nak chat2 mcm dl...

meh chat kat shoutmix akak...
akak baca sikit je psl dinding retak tuh..terus hang..

marrr...
adesss....ok2..nnti akak g amik ek yang..

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

wah... ni sure banyak lagi
yang menarik ni kan... bile
nak buat keluar album tuh???
nanti bleh laa kite layan tengok
sesame...

erk.. album kawin ade?
nak tengok?

azza_irah berkata...

kreuger..
akak kawen tahun tok kadok..takde camera dgtal..hehee...takde cameraman..adik2 tulung snap je...ada tapi tak bape elok..
nnti le akak buat tag : gambo kawen..ehehe

Monkey D Luffy berkata...

betuller... kari melayu lagi sedap

azza_irah berkata...

monkey..
eheh...kali ptama akak setuju ngn anda..hehee

@LiYaNNuaR berkata...

nice gambar... tampak akak ceria sentiasa... rahsia awet muda tuh...

azza_irah berkata...

liyan..
senyum sokmo..hehe

Rashid berkata...

Moga berjaya dan kembali dengan selamat...

azza_irah berkata...

cikgu rashid..
terima kasih..