Hati-hati yang berdetik..

29 Nov 2008

selongkar keretaku....

ini tugasan oleh sis Lin..

sory ek sis sebab lewat..
gigih nih siapkan..

ARAHAN:

  • Ambik gmbr2 barang2(penting) yg ada dlm kete awak..
  • Ceritakan sedikit, kenapa brg2 tu mesti ada dlm kete awak..

JAWABAN:
  • Cermin mata-guna time ujan, panas, malam dan kabus(time redah hway Grik yg sentiasa berkabus)
  • Payung hijau-wajib ada sebab sy alah dgn panas..denyut kepala mudah menyerang, kalau hujan takpe..lagi best leh mandi hujan..
  • Charger hp- wajib..sb sy n abg selalu ke mana2 tanpa perancangan...nak ke care4 je asalnya tapi leh lajak ke Ipoh..
  • Earphone- juga wajib sebab sy tak larat nak bayor saman...ehehe..
  • Buku nota- wajib..sb sy kadangkala pelupa.
  • Segala bagai alat kebersihan diri-..sb sy n abg salu travel ikut mood..
  • Topi- sebab sy alah pd panas, beg hitam tuh...ada persalinan baju kurung sepasang, tshirt n jeans...kelengkapan diri, telekung sembahyang...senang kalau kecemasan atau apa2...

siap...alhamdulillah..

tag anyone..?

of course..sebab ini bukan soalan berjela..dan sy nak copy saja dari tugasan kasut kegemaran..


5 sahabat yang baik dan cukup memahami sy..
sy ada 'janji' dengan 3 antara mereka berlima...yg kami akan tag tugasan yg mencabar saja..bukan lagi soalan berjela2 hingga menenggelamkan entry sendiri..
mereka ialah..

~cikgu beib~
~cikgu rashid~
~ ddy~
~cikgooden~
~dearie alia dijamina~
utk cikgu beib...walaupun anda tak online selama 10 hari ni kerana sedang berbakti di Sawahlunto..sy tetap nak tag anda..sy nantikan cerita2 hebat tentang anak2 Sawahlunto...


utk cikgu oden..sy tahu anda takkan jwb tag ni..tmbh2 sebuk nk tanda paper n sgala bagai sebelum g ke sinun...paham sesangat...
tapi sy tetap nak masukkan jugak nama anda berdua...sebab kat atas tuh tulis..sahabat baik..


sile jawab dengan tekun.

8 ulasan:

Shifu67 berkata...

huh... ok la gak... kalau dlm keta aku.. penuh dgn kulit cekelat... tisu... plastik aiskrim... plastik twestiss dan segala bagai

azza_irah berkata...

cikgu shifu..
ekekek...keta kita kl intai2 celah2 kusyen tuh ada gak..en huby nye keje..

Papa-Itam berkata...

bersihnya keta dia.....
apapun payung hijau tu cantik macam tuan dialahhhh

azza_irah berkata...

papa..
tuh payung avon..ehehe..
dan hijau mmg warna fev kita...

Monkey D Luffy berkata...

macam2 ada

azza_irah berkata...

monkey...
mmg macam2..hehee

Rashid berkata...

ishh azza ni..
Duk tengah cari kamera.. hehe

azza_irah berkata...

cikgu rashid..
sila jawab dengan gigih.. :)