Hati-hati yang berdetik..

9 Nov 2008

penat untuk mereka..

alhamdulillah..
selesai sudah satu program yang memeningkan kepala sy untuk membuat persiapan. hari kanak-kanak peringkat sekolah. di wajah masing2 tergambar senyuman kegirangan...di bibir guru pula terukir senyum tanda puas walau terpaksa bersinsing lengan dan berpeluh sakan semata2 utk menyediakan segala keperluan agar tampak sempurna pada hari langsung.
lega hati sy seketika...

Persembahan Pendidikan Khas...chicken dance..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Graduasi Prasekolah


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Persembahan Tarian Inang Renek oleh Kelab Tarian sekolah

jurulatih tarian skolah..











~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gotong-royong masak utk semua guru dan murid..



orang2 kuat kalau masaki kat skolah..pemasang antenna sebagai ketua..hiksss..


usai sudah satu majlis..
menanti bbrpa lagi majlis dan perkara penting yg perlu diselesaikan sblm cuti sekolah bermula..
denyut di kepala dah makin kurang..minta2 rs selesa utk kembali ke lapangan menyambung tugas yg belum selesai..

13 ulasan:

kakchik berkata...

salam azza,

wah... busy + seronok nampaknya = letih + lega

azza_irah berkata...

benar kakchik..
letih tapi lega..puas..

blog BeliBuy berkata...

teruskan usaha anda ek...banyak lagi yang perlu diwariskan untuk generasi yang akan dtg

UnGu VioLeT berkata...

wow.. si cilik semua cute2..

cendawanintim berkata...

wahhhhhh laling...happeningnyer...

budak2 kecik tuh sangat kiut ler..

harap2 kepala berdenyut tuh cepat recover..amin.

zino berkata...

mmmm semua dah selesai dan semua pihak harap2 puas hati..boleh le berehat panjang cuti sekolah pun tak lama lagi.. so kemana plan JJCM

Eazy Izzuddin berkata...

wow...
beshnyer...
teringt time skol dulu..
mmg hapening..
=)

Mr. Azman @ Kreuger berkata...

wow...
best sungguh laa jadik cikgu kan.
Kreuger nak jadik cikgu gak ar..
tapi tak layak kot... ekeke...
jadik cikgu pendidikan seni online
bleh laaa muahaha~

Kreuger®

Eida berkata...

salam...
penat.. tapi berbaloi.. betul tak??

dijahsaad berkata...

akak..bestnye jadik cikgu...
letih tapi puas, kan?

teruskan perjuangan kak, have a good rest!

@LiYaNNuaR berkata...

comel2 belaka diorg semua... cekgunya pun begitu jua...

Shifu67 berkata...

Siapa jurulatih chicken dance ni!.... tarian paling pemosss kat sekolah ko le ni!

μάγά berkata...

comel nya budak2 nie bila dah dalam costume...

tgk gambar gotong royong tu teringat time maya sekolah... bila ada majlis rajin turun tolong cikgu2 masak... seronok sangat time tu.. even penat tp rasa puas...