Hati-hati yang berdetik..

1 Nov 2008

posing-posing utk tag daddy ...

sy telah di tag oleh daddy cool..

pertama kali dapat tag sebegini. selalunya tag yg diberi berupa soalan panjang berjela yg rasa tak sampai hati nak panjangkan pula pd orang lain. tapi kali ni benar2 lain..dan sy suka tag sebegini. rasa enjoy dan seronok. disini baru kita leh tahu sapa sporting sapa tidak kan..menarik..membuka minda kita agar lebih berkeyakinan dan tidak malu untuk mempamerkan siapa diri kita yang sebenar. siapalah kita untuk mendabik dada..kita, dia, mereka...adalah sama..


Law & Order
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this


daddy..
azza baca tag tu wktu duk buat kek...so snap gamba time tu..tapi terpaksa la tempek2 dimana2 yg tak berkaitan. nnti tak pasal2 blog ni dikata tak senonoh lak..hehe..sb nak tnjuk kat daddy yg gamba ni benar2 ori tanpa edit..so sy main tempek2 je tanpa buat comei2...petak bulat sgala bagai corak ada..


so inilah hasilnya..tgh wat kek...berlatar belakangkan dinding dapur yang merah purple..tengah sapu marjerin pada loyang sebelum dituang adunan kek keladi...huhuu..
walaupun sy agak tak lengkap dlm gamba ni...see my scarf....i like brown colour vry much....

kena panjang kan pd 10 orang ya..
sy nak pilih orang yg sy yakin akan benar2 buat seperti yg daddy n saya buat..
dan orang2 itu adalah..

~laling~
- laling sy yang paling sporting ..

~cikgu Beib~
seorang teman yg cukup disenangi..cukup sy hormati..sy harap beliau tak mengelak lagi utk tugasan ini..

~cikgu zam dan cikgu mar~
dua teman yg yg sporting..dari Keluarga Bahagia..

~cikgu onezaba~
teman yg bakal sy jmpa 6hb nnti di cameron..amik gamba comei2 ye cikgu..

~cikgu rashid~
seorang lagi sahabat yg sy cukup selesa mnbaca tiap bait katanya..terasa tenang..

~i-chimera~
chime...shoot dr sudut seorang designer ye..

~yanmie~
amik gamba ngn aiman skali tau yan..

~kreuger a.k.a man~
seoranga dik yg cukup gigih...sy tahu beliau sebuk menyiapkan logo teman2..tapi sy jua tahu yg beliau sedaya upaya takkan menghampakan harapan org lain..

~noor sham~
teman kelantan blogger yg selalu mengunjungi blog sy..menetap di sabah...

~laLa~
cik lala yg manis..yg sy teringin nk jmpa nya..sb dekat je ngn umah sy ni..hehe




sebenarnya sy punya seorang lagi teman yg cukup sy senangi..
~cikgooden~
kagum sebenarnya dengan bakat beliau melukis kartun dan menyampaikan mesej secara tak langsung melalui karya2 beliau.
nak sgt beliau buat tag ni..tapi memandangkn kesebukan beliau..sy terpaksa akur..
lagipun beliau baru je kalah dengan bergaya dalam perlawanan bola tampar PSKPP..tak sampai lak rasa hati..

orang lain sila buat yee...hikss..
so..........sile snap dengan gigih ya...


9 ulasan:

Daddy Cool berkata...

Wawawaa....penuh dengan tempekkan sensor...hihihih...janji kek siap!

Cikgooden ...(Selumbar Emas). berkata...

sori ....aku sibuk skit...takleh nak join tag jenih apakenamantah.

Luth Textile berkata...

segak no kak,,
haha..

Mohd Ariff Yaakub berkata...

masih ada kesan alat solek..haha

kin hashim berkata...

mencabar tag cam gini....!!

KakChik berkata...

sedaplah kek azza sampai terbau ke sini... hehehe

Yanmie berkata...

hehehhe...seganlah pulak...

azlin hashim berkata...

Sporting giler ar kak azza, Lin pun masih lg berhutang tag yg sama dr daddy cool & cikgu one zaba, nnt dulu naa...

su berkata...

kak azza nampak comel sgt!