Hati-hati yang berdetik..

22 Nov 2008

sahabat selamanya..

teman dan sahabat sy di glasgow...
terima kasih...baru pasan ada kad utk azza..
ni kata2 iina dlm entrynya...



I also dedicate this lovely words to this special friend.. I know that you're facing mixed up feeling.. sadness in life and all the bitterness that you have to go thru just because you love your friends..

Be happy and always remember that (Quote from Dr Tuah in his book : Buat sampai jadi)

"Airmata untuk kekasih, untuk sedih dan untuk pedih. Tentu lebih berharga air mata tatkala gembira, berjaya dan ternama.






azza nak pinjam kata2 iina di Aku dan Glasgow..

Senyumlah selalu walaupun hati kita menangis.. tapi percayalah bila kita tersenyum, sedikit sebanyak senyuman itu pasti berbunga juga di hati..


sy nak panjangkan kad di atas ini utk teman2 yg semakin dekat di hati...
yg ada dlm blog list dekat di hati...yg ada dalam latest di hati..
sila amik ya...


***************************


kad di bawah ini ikhlas utk iina..
mg makin tabah dan kuat semangat di perantauan..
cekalkan hati sepanjang pengajian..
tenangkan hati bila rindukan mak dan kampung halaman..
insya allah moga yang baik2 saja utk iina..



15 ulasan:

Eida berkata...

Sahabat.. tempat meluahkan apa yang dirasa... bila ianya terdetik dihati..

Kamsiah berkata...

azza..amik kucing kena bg frieskies nanti....:)

Yanmie berkata...

salam kak..

thanks sgt2..tersentuh rasa hati ..yan dah amik..tggl nk tempek je lg..

BEiB berkata...

some people say
FRIENDS ARE FOREVER...
but true friends will be there when u need them while u suffer.
azza...
look for true friends in their heart..

teddi berkata...

salam kenal
emm kawan kadang2 mereka buat kita sakit hati je

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

wah..byknye lagi hehe..tq

Sufi Idany berkata...

salam kak.... terima kasih utk semuanya.... semuanya indah....seindah dan setenang senyum akak... bersahabat laa selama mana yang kita mampu utk teruskan perkongsian ini.... sahabat tidak akak membiarkan sahabatnya jauh di belakang.... dia pasti akan mnanti di satu simpang untuk bersama merentasi denai mencari sinar di hujung jalan.... terima kasih kerana bersama ida seiring di jalan ini.... sayang akak....

TERA berkata...

thanks azza..

mountdweller berkata...

Salam azza,

Ungkapan yang menarik dan menembusi sanubari! cukup puitis.

Begitulah hidup kita, ada masa dihargai dan ada masanya tidak.

Bila baca Uncle ungkapan azza, uncle teringat pada satu ruang masa yang uncle lalui dulu. Rasanya uncle nak tulis... tapi patutkah? sebab melibatkan satu individu yang cukup rapat dengan uncle dulu.

Redynne berkata...

salam azza,
Trima kasih kad2 tu ye.. ren amik semua ye.. :)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

sweet =)

Eazy Izzuddin berkata...

sahabat....
hai kak...

AiE bAhRi berkata...

salam kak..
tq banyak2

HaNyA aKu.....hAnI berkata...

Assalamualaikum kak....
setiap kali hani baca blog akak,
mesti hati hani jd tenang je...
sebab akak selalu bagi kata-kata yg best...yg mendamaikan hati org yg ade masalah...
;)
persahabatan??
ada bahagia,ada duka....

iina berkata...

Azza..

Thanks atas kad yang diberikan.. dan terima kasih juga untuk doa darimu.. Insyallah semoga Allah tabahkan hati dan kuatkan semangat kita ;)