Hati-hati yang berdetik..

30 Dis 2008

mencari cinta Mahsuri..ada rindu disini..

pantai cenang yang bening dan damai..
melihat ketenangan laut di waktu subuh dan senja membuatkan sy begitu menginsafi diri.
sesungguhnya kunjungan kali ini begitu bermakna..



kenangan terlakar, abadi di hati. insya allah ada rezeki berkunjung lagi..

nak bersiap utk ke sekolah. hari ni kebanyakan sekolah dah mula bermesyuarat, termasuk sekolah sy. rumah sy ke sekolah hanya 5 6 minit. pada sahabat yang memandu sejauh 56 minit untuk menghadiri mesyuarat arini..tabahkan lah hati anda...selesai mesyuarat nanti bgtau ya sebanyak mana yang terpikul dibahu sepanjang 2009 nnti..ehehh..

33 ulasan:

Daddy Cool berkata...

Mak oii...melaram habih! Sumer tu point nak cilok 13 January la tuh...hehehe

p/s: Sapa member yang kena drive 56 minit itew....?!!!! Siannyer!

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

tu dia...pi langkawi tak ajak...

hehhehe

selamat pagi cikgu azza....(^_^)

Yanmie berkata...

bestkan kt langkawi tu..teringat time honeymoon dulu..ahaks..

kuIna Jentayutiara berkata...

seronoknya bergedik kat langkawi... best kan..

Eazy Izzuddin berkata...

i have new year gift 4 u
please take from my blog ea...
thanks!...
happy new year 2009!

Luth Textile berkata...

next entry please!!

Fireroll berkata...

jalan2 jalan2 jalan2 jalan2 jalan2.......

azza_irah berkata...

ddy...
yes2...kul 11 balik doh meting..

13 january???...tarikh keramat apa tu ek..hehe

yanie..
monen yanie..
jum la plan lain g langkawi..hehe

yanmie..
dl hanimon sana ekk..nostalgia tuh..hehe

kuina..
abih gedik dah sy kak..hehe

eazy...
tq2..akak amik nnti ya.,.

luth..
jelessss!!!!...ehehee

pelita..
org demam nih..

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

semoga lepas mesyuarat ni, dapat la tugas yang berat2...banyak2...teruk2...supaya dia tensyen..aminn. ha ha ha.

azza_irah berkata...

cikgu oden...
nyampahhh...dengkiii..
mentang2 dia cuti panjang doakan org gituuu...huhuu..

sore org tgh seksi kang skrg ni..2hb nih kn jd mc utk mjlis pndftaran budak baru..hampehh..

azza_irah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yani_worldpeace berkata...

amboi...nak cokeyet...hehe

dah nak keje dah ye, sure bersemangat nak keje nih, ye la...cuti lama gak kan...cemana result pmr kat sekolah ok tak???

eriey berkata...

wahh bestnye..ptt ler demam..berjalan sakan akak niih..

dh miting yer..eriey 2hb..hehe

azza_irah berkata...

yanie..
kita sek ren..bukan men..so takde pmr le..hehee..
td meting..semangattt..

eriey...
hehe..demam sb tak cukup rehat la ni yang..akak arini miting, esok gotong royong, 2hb pndftaran budak baru..huhuuu

nueeunlimited berkata...

salam..kak kite da update blog meetg pg td. Cam terover lak prasaan kat ctu.hehe.. open sgt ke kite ckp gtu kat blog ek???

azza_irah berkata...

nuee..
akak dah baca..hehee...itu yg kita rasa kan..blog kita ikut suka kita nak tulis apa pun..jgn bimbang..org leh mengata kita tapi org takleh suh kita stop dr terus meluahkan rasa hati..
terus kan ..kena tahan je la sket kl ada org yg guna ayat sinis2..heheh

Fireroll berkata...

sape demam..??!!!

azza_irah berkata...

pelita..
sapa demam?..tak paham den..

ryani berkata...

hi azza...slm perkenalan..thnx singgah blog akak...heheh i'll guess u r younger than me..u visit my blog then u know my age la..hehehhe

nueeunlimited berkata...

btl 2..pe diowang nk kate lantak la kan.. kite thu sape dri kite. So far, lom de yg smash terok2 lg.. Diowang besenye x brani ckp dpn nuee.. kgkwn baik slalu smpi kan.hehe...untungnye de owang tlg dgr n smpaikan....

azza_irah berkata...

ryani..
ehehe...no la yang...tua sket dr u..hehe..tgk my profile u know la umo akak bape..hehe

azza_irah berkata...

nuee..
pedulikan apa org kata...selagi bnama manusia kita mmg kn hadapi sume ni..

nueeunlimited berkata...

ngah pedulikkan pe owang kata la ni kak...InsyaAllah leh thn lg.hehe...hope so.. Nuee pun kgkdg hangin gak.Da la hangin len mcm sket.hihi....

azza_irah berkata...

nue..
hehe..abaikan je nue..mulut org mmg takleh tutup...
jaga diri elok2..kn pandai ssuaikan diri ke mana je kita pergi..insya allah org akan menyenangi kita.,.

Tie berkata...

Hu hu...nak itot!! Tak pe...nanti nak bodek hubby...hi hi..

Ana Amir berkata...

I 'll be in form one next week.

cendawanintim berkata...

langkawi kita tak pernah sampai lagik la lalingggggg...uwaaaaaaa

su berkata...

bestnye dpt gi sanakan! su dulu penah praktikum kat sana masa time study dolu2...x berkesempatan nak pegi lagi...mungkin masuk dlm perancangan 2009 ni kot!hehe

Rashid berkata...

Penuh keriangan.. senyum tawa (ermm takde gedik-gedik.. hehe)

Moga keriangan ini sentiasa menjadi milik azza..

Shifu67 berkata...

Tu diaaa backpack, sama besar dgn tuan... hehehe!

Aku dah lama tak pikul beg cam gini!

en_me berkata...

hi cikgu ittewww.. salammmz maal hijrah n tahun baru..

Mak Su berkata...

rindu plaks kat ombak dibuatnyer

jinggo berkata...

selamat kembali ke sekolah......
setelah sekian lama bercuti...

opss tumpang lalu.....