Hati-hati yang berdetik..

7 Feb 2009

Adelaide...jaga diri Dayah..

sy menerima panggilan telefon dari KLIA. pemilik blog Nana's World, Nasruna Anhar atau lebih dikenali sebagai Hidayah dalam family kami...akan berangkat ke Adelaide malam ini. flight jam 9.15 malam. hanya doa dari jauh yang mampu sy hulurkan. moga perjalanan Dayah selamat sampai di bumi Adelaide. sy ada masukkan entry nya disini dan disini.








kak long dan abg khairul doakan kesejahteraan, ketenangan dan ketabahan kan jadi milik Dayah selama di rantau org. jaga diri baik2 yang...
kasih utk suzi (Adelaide)..pemilik blog Resepi dan Cerita Perantau di atas bantuan yang dihulurkan utk Hidayah..
Dayah dah selamat smpai ke Adelaide jam 5 pagi tadi (7.15 waktu Adelaide..)

7 ulasan:

ieyra berkata...

tahniah jugak buat dayah....walaupun xkenal tapi ieyra doakan terus bergembira dan jaga diri di rantau orang....

Tie berkata...

Salam Azza,

Terima kasih kerana masih ingat kat kak tie ni, masih sudi datang melawat blog tu...walaupun kak tie jarang sekali ke blog Azza..

Moga2 kita terus bersahabat...

azza_irah berkata...

ieyra..
tkasih ieyra...masuk lah blog dia nnti...


kak tie...
takpe...azza mmg dah laam ikuti blog ni..mmg link kan pun..cm kesempatan nak jenguk yg terbatas..ingatan tak penah luput pd sesapa saja yang penah amsuk, komen dan tinggal jejak di blog azza...mg ukhwah ini kembali erat..

KakChik berkata...

Tahniah untuk Dayah! Lepas ni lebih mudahlah azza dgn suzi berhubung ya. Dayah ambik course apa di Adelaide?

azza_irah berkata...

kak chik..
suzi byk menolong..
dayah amik law..

BEiB berkata...

Moga org Alor Merah/Mentaloon berjaya di negara kangaroo DOWN UNDER....

azza_irah berkata...

cikgu beib..
tak jauh kan mentalon n anak bukit..lalu2 balik kg tu singgah le..leh jumpa paksu...hehee