Hati-hati yang berdetik..

5 Ogo 2009

. . d . u . m . m . .

..do u miss me..

30 ulasan:

ONE ZABA berkata...

ada pong ....

azza_irah berkata...

cikgu 1..
ade...bernapas lagi...ehekksss

mountdweller berkata...

Salam azza

Uncle juga tertanya-tanya ke mana hilangnya azza, lama tidak update blog.

Nampaknya azza ok, tidak apa-apa. Alhamdulillah. Uncle doakan azza dan abang sihat dan bahagia. Insya Allah.

Brahimnyior berkata...

Azza, selamat kembali. Lama tak dapat berita. Syukur sehat.

Azza antara rakan blogger terawal saya. Moga sentiasa dalam rahmat Allah di sisi suami. Insya Allah

azza_irah berkata...

uncle..
azza ada je..hehee..tak ilangkan diri..sehat wal afiat cm nak blogging mc dl agak terhad sikit masanya.
tkasih utk doa..alhamdulillah masih ada yg ingt azza..

azza_irah berkata...

cikgu izzudin..
tkasih masih ingtkan sy..
alhamdulillah..masih sehat n bernafas..moga ckgu juga terus ceria dan bahagia..

Sis-Lin berkata...

wah rindunya dgn azza...sihat ke azza? harap sihat semuanya...

azza_irah berkata...

sis lin..
salam..
ehekkss...
miss u tooooooooo...
alhamdulillah sehat..rindu nak berblog mcm dl..cm masa tak mengizinkan. sis sehat ke..

NoRT berkata...

nak rindu azza gak...huhuhuhu... slamat kembali ya

pB berkata...

lawa baju

azza_irah berkata...

nort..
sile2 rindu...ehekss..
tenkiuu...

pB..
ahaaa...anda org ptama puji...tenkiuuu...

Eazy Izzuddin berkata...

akak....
lame x dgr khabar akak...
sehat kah?

Rashid berkata...

salam azza

ermm.. moga segalanya baik buat azza. Dalam kesibukan kerja tu jgn lupa jaga kesihatan sama..

lamanya ..

Bapak berkata...

yea Kak Azza kembali!

ONE ZABA berkata...

baru nak tanya...

bergamba kat pintu tandas ke tu????

lady D berkata...

selamat berblogging seperti sediakala....

BEiB berkata...

dari D.U.S.S.H
ke D.U.M.M...
Terbukti impaknya dengan respons yg ada...
Tahniah...
Welcome back!

Marzalina berkata...

akak!!! i really miss u laa..muakss..sila aktif berblog ya hehehe

CikMin berkata...

waaaahhhh...sebulan tu x nampak kt blog....kemana ye?ari tu masuk sini dah kena private lak..harap2 sihat la hendaknya ye cik azza kita...

Cikgooden (Selumbar Emas). berkata...

comei...

Idalara berkata...

yezzer...i really miss u azza dear..mana azza menghilang?

lemangcute@chah berkata...

huhuhu.. shahdu je lepak kat blog akak sambil dengar lagu brorey nieh..huhuh

Tukang cerita berkata...

rindu...
cantik baju...
:)

eriey berkata...

missssssssss u so much....muahs

cendawanintim berkata...

alhamdulillah, sihat laling kita..risau gak lama tak berblog neh..

iina berkata...

lama xsinggah sini? azza sihat? harapannya begitulah hendaknya ya.. baju itu mmg come ;)

s h u berkata...

wendu sesangat...

lady D berkata...

http://ladyd-store.blogspot.com/

CT Delima berkata...

Salam penuh kerinduan buat Azza... miss you so muhhhh!!

lama x der khabar azza, ct pun baru baik sakit ni.sekarang dah sihat dah.harap azza pun sihat2 juga ya. semoga kita dapat jumpa lagi...

whitetulip berkata...

Salam kak Za..

Tomey kak ngan baju biru. Semoga kak za sihat hendaknya..Amin..