Hati-hati yang berdetik..

3 Ogo 2009

Realiti Persahabatan Maya..

backdated 03 Ogos..
salam sejahtera untuk semua..




Lalahttp://cek-lala.blogspot.com
Tue 18.Aug.2009
04:22 PM (GMT+8) :

Akak cantik.. La rindu akak.. kita dekat jer.. tp tatau napa stiap kali nak jmp akak.. ade jer halangan...

tertera mesej dari si cantik manis, Lala kat MSGBOX di sebelah kanan ni. bila difikir2 memang betul, dah banyak kali kami rancang untuk jumpa, ada saja kekangan dan halangan yang tiba biarpun jarak antara kami tak sampai satu jam perjalanan pun.

entry ini khas untuk si cantik manis, Lala...
tq so much..utk cenderahati istimewa dari Pulau Lagenda..Langkawi. sekotak coklat, bersama 2 keychain...satu utk sy dan satu utk abg.
terima kasih kerana tak lupakan akak...mmuahss...sayang La sokmo..
moga persahabatan maya yang telah direalitikan ini kekal sehingga ke hujung nyawa...


pssttt...
salu ada game kat Terengganu kan..
nak kirim........!!!!!


..kadangkala persahabatan maya lebih bermakna dan membawa erti..
terima kasih utk teman mayaku..yang menemani siang dan malam..kala sihat dan sakit..kala duka dan suka..

8 ulasan:

Kamsiah berkata...

ingat azza,ingat lala jugak...

Eazy Izzuddin berkata...

salam akak....
salam merdeka...
bila dpt ketemu akak....
=)

ONE ZABA berkata...

ini tidak adillll!!!!

tak aci tul cek lala ni...cek lala bagi key chain je kat aku. cekelat tak pulak. nanti kau cek lala!!!

Shifu67 berkata...

nak keycin je.. cekelat tak nak... banyak kolestrol.... hehehe

s h u berkata...

hanya sempat membaca, tanpa meninggalkan jejak. Broandband yg makin menusuk hati. ohhh

harap akak cpt sembuh.

persahabatan mcm tu lah, ia terlalu unik.

~0~ berkata...

wah bestnya...
berkawan biar sehati sampai mati

maiyah berkata...

salam.. hidup mmg perlukan sahabat

Luth Textile berkata...

salam, hai, selamat berpuasa!
Minta perhatian kepada tuan tanah, blog Luth telah bertukar url dari www.luthtextile.com ke http://luthtextile.com/blog/ So, kalu baik hati leh la update link blog luth diblog anda ek! Bye2