Hati-hati yang berdetik..

20 Ogo 2011

: 7 Hari Mencintaimu..





Enaknya sendu mengulit cinta
Rebah terselam didada jiwa
Cumbui debar penuh bermakna
Rangkullah aku...dalam hangat rintikmu..

~hujan rahmat di bumi BM 20 Ramadhan..
..alhamdulillah..



Nota :
Saya kembali digoda. dan sememangnya saya tergoda. Apakan daya, saya hanya insan biasa. Hati sangat rapuh dan mudah patah apabila 'dihidang' dengan yang 'enak-enak' malah terlalu indah untuk ditatap oleh jiwa. Akhirnya...sewaktu keluar berbuka puasa dengan teman blogger Cek Lala Manis...kalahlah anak Adam ini dalam menahan nafsunya setelah hampir 2 tahun cuba memejam mata dari memandang semua ini.



7 Hari Mencintaimu..
sesungguh nya..
hanya Tuhan yang tahu betapa aku kian kalah dalam usaha membendung hati..





...hanya rintik hujan yang mengerti..





Published with Blogger-droid v1.7.4

6 ulasan:

zino berkata...

lepas ni rancak semula la dengan novel2 nya hehe

Citarasa Rinduan berkata...

Assalam..
salam ziarah...
terima kasih follow blog citarasa rinduan..
bila mengenali blog ini, ingin semakin hampir dengan pemiliknya Aza..

sebab kita berkongsi minat y sama, saya ingin menjadi pendidik tapi memasak adalah punca rezeki saya, saya tontonkan kisah saya di blog utk berkongsi cerita @ pengalaman menjadi tukang masak kedai makan biasa....

dan.. kita berkongsi minat yang sama.. iaitu membaca novel cinta..

PS: saya minta izin nak letakkan blog aza dalam blogslist saya ya...
~ayu citarasa rinduan~

azza_irah berkata...

Zino..

tkasih abah sudi singgah kembali disini..
insyaAllah...doa kan azza...:)

azza_irah berkata...

Citarasa Rinduan..

Salam..

terima kasih sudi menjengah sedetikhati.

tkasih juga kerana letakkan link blog aza disni...alhamdulillah..

salam perkenalan Citarasa aza sambut dengan tangan terbuka.
moga ukhwah berpanjangan.

aza dalam proses mekap balik blog..sb dh lama tinggal kan..hampir setahun hilang idea utk aktif spt dulu...skrg ni on off je update...hehee..
nnti aza masukkan link Citarasa ya..

apapun..salam perkenalan...

Yunus Badawi berkata...

takde peluanglah saya nak goda sebab awak sudah tewas dgn godaan yg satu lagi huhuhu

azza_irah berkata...

Yunus Badawi..

Tertewa dengan godaan lain..
Godaan satu lagi sy masih bertahan..
jinak merpati bila di ajak makan di tangan, cuba sentuhi..pasti dia kan terbang...lalalaaa..