Hati-hati yang berdetik..

20 Okt 2008

selamat hari lahir laling..

buat my laling...
heppy bday 2 u yang..
rasa bes sebab umo kita dah sama..
sebelum ni kita tua bulan je dr awk..hikss..

time kaseh sb salu jengah ke blog kita.
salu tinggal msg n komen..
timekaseh sb awk antara org mula2 jd kawan kita sejak kita mula kenal dunia blog
timekaseh sb baik ngn kita..
time kaseh atas psahabatan ini..
tringin nak jmpa laling satu masa nnti..


doa kita utk awk..

  • moga panjang umo...
  • mg murah rezki..
  • mg bahagia selalu..
  • mg sehat sejahtera..
  • mg sntiasa berbaik sangka..
  • mg dipelihara dirimu..
  • mg dilindungi..
  • mg selalu ceria..
  • mg dipermudah segala urusan..
  • mg hidupmu sentiasa dalam kerahmatanNya..

13 ulasan:

cendawanintim berkata...

owhhhhhh, so sweet...

mekasih333 banyak2 sebab buat n3 special nih...

kita pon harap camtuh gak...harap persahabatan kita nih berpanjangan gitu...tak sangka kan, ngan berblog kita dapat kawan yang best...

lalinggggg...awak sangat best...sayang awak..

azza_irah berkata...

laling..
mmuahsss...
awk pun sgt besss la lalingg..
kita btuah dpt kawan cam awk..hehe

Mak Su berkata...

semoga kome kedua-duanya sihat sejahtera dan hepi besday kat cendawanintim, moga tambah ceria saban hari

azza_irah berkata...

maksu..
mg maksu jua sehat n diberkati hendaknya..

Yanmie berkata...

wah bestnye...jeles nie...

HERTINY LAIMAN berkata...

Azza..semoga kedua-duanya bahagia dan happy selalu,

salam hormat
tinylaiman

Shifu67 berkata...

Kita pun nak jadi kawan laling gakk

Cikgooden ...(Selumbar Emas). berkata...

walau ku tak kenal lalings...moga hang panjang umoq la laling..

hang jugak la azza..

Wawa_Nadwa berkata...

loh.
ingatkan laling akk yg gitu gitu.
laju je nk tgk taw.
hiks!

@k@kPOKPEK berkata...

4 hari selepas @pp.. yeah..nx yr kita ptg kek/pulut kunng sama2, jimat..

ras-adieza berkata...

bestnyer ada kawan yang mengingati...hari lahir...

Nurmala berkata...

larr...
kita ingat besday abg akak..
huhuhu~~~
apa2 pon..happy besday laling

azlanlin berkata...

Ingat- mengingati amalan yang jarang diperolehi. Sifat menghargai orang lain memang jarang ditemui dalam diri..sebaliknya, ramai yang ingin dihargai...ermmm... Tangan yang dia atas adalah lebih mulia daripada tangan dibawah..Alhamdulillah..