Hati-hati yang berdetik..

13 Jan 2009

selamat ulang tahun cikgu azza..

selamat ulang tahun cikgu azza..
13 january..
sy dah berusia 33 tahun..


tkasih utk semua uacapan, kad, kiriman sms, hadiah yang diberikan..oleh teman2 blogger, teman2 di forum, juga teman2 di luar..
nnti sy akan uploadkan ya..

terima kasih jua utk farah(mommyotai), kakchik dearie, aie, lia, ddy, cikgu rashid, kak myza, yanmie dan kak hidayah yang buat entry khas utk sy..

hargai sgt2...nnti sy akan copykan disini..
utk yg menanti apakah pilihan sy di entry yang lepas...sabar ekk..
sabar....

38 ulasan:

Ietams berkata...

hepi besday kak Azza, semoga panjang Umur, di murahkan rezeki & sihat sentiasa.

eriey berkata...

happy birthday akak..mg pnjg umur n d murahkn rezki..amiin..dpt present ape thn ni..hehe

iina berkata...

Happy Birthday azza ;) Moga semua impian jadi kenyataan

ei_da.. berkata...

Heppy besday kak azza... moga panmjang umur, murah rezki dan bahagia bersama kuarga tersayang...

akak ni nampak awet muda la... hihi cantik angka 3 untuk tahun ni...

Suzi berkata...

happy b'day azza...moga sentiasa dalam rahmat Allah SWT...
nanti dtg blog ambil b,day wishes...dpt hadiah apa??

naz ilyn berkata...

salam..

selamat ulang tahun yang ke 33 moga kebahagian akan terus dikecapi dan jaga diri moga Allah bekati.

farah amoi berkata...

selamat hari ulang tahun cikgu!

dah 33.....muda trang-tang-tang lagi tuuuuuuuu

Yanmie berkata...

hepi besday kak azza..semoga panjang umur, murah rezeki...diberikan kekuatan dan berbahagian sehingga ke akhir hayat..amin..

aD berkata...

hepi belated birthday, cikgu :)

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

happy birthday kak azza...
semoga panjang umur dan di murahkan rezeki...

menten cun selalu k...

he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

Wawa_Nadwa berkata...

epy besday kak azza!

semoga akk pjg umur, dimurahkn rezki dan dikurniakan kesihatan yg baik.
Amin.

(+_+)

zai berkata...

hepi besday k.azza...

semoga hari2 mendatang lebih bermakna k!!!

nurdaniella berkata...

hepi besday azza... moga di panjangkan umur dan semakin murah rezeki.. juga diberikan kesihatan yang baik.. handbag ngan kasut tu hadiah besday ker??

yani_worldpeace berkata...

Happy Birthday kak Azza, semoga segala impian menjadi kenyataan di tahun baru ini...Amin...

lady D berkata...

HAPPY BIRTHDAY KAK AZZA....moga dimurahkan rezeki & panjang umur k...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

hepy besday azza...

semoga sentiasa happy hehehe...

pink_butterfly berkata...

kak azza ku cygg!!!

sila ke blog rama2 ya...skroll bwh sket kat entri paling latest tu....ada surprise utk akak=p

kuIna Jentayutiara berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kuIna Jentayutiara berkata...

singgah nk ucap epy birthday... moga panjng umur, murah rezeki...

♥miss zaza♥ berkata...

owh, akak lahir di bulan januari jgk ke?

HAPPY BIRTHDAY!

may god bless you!

nURmALa mAZLan berkata...

akak....
happy birthday kak..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye akak

ONE ZABA berkata...

slmt ulang tahun kelahiran...hepi besday...hepi everyday. Moga panjang umok dan murah rezeki serta dimakbulkan segala doa.

CT Delima berkata...

SELAMAT ULANG TAHUN YG KE 33 AZZA.. moga diberi kebahagian sepanjang hayat di murah kan segala rezeki baik di bumi Allah mahu pun di syurga..yang sering ct doakan..agar cepat diberi kan zuriat buat azza dan suami.. Aminnn

Intanaziela berkata...

selamat hari lahir cikgu azza..hari ni birday cikgu, esok birtday saya..hihihi

@LiYaNNuaR berkata...

happy bday kak... moga panjang umur... murah rezeki ye kak...

kakpah berkata...

Salam kenal. Dah selalu datang tapi senyap-senyap je.

Semuga hari-hari mendatang lebih baik daripada hari-hari yang telah dilalui. Happy birthday.

ieyra berkata...

hapy birthday to kak azza...
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

Daddy Cool berkata...

Hepi besday..bawak storm ke sekolah ke nak angkut hadiah?

aliadijamina berkata...

HAPPY BIRTYDAY.. MAY ALL YOUR WISHES COME TRUE..

fiezafadilla berkata...

selamat hari jadii...
moga panjang umur, murah rezeki, sabar selalu. hehe...

Tukang cerita berkata...

Hepi Bday kak azza...
Erkkkk...33 ke?
cam 23 jer...
:)

Rashid berkata...

Azza.. Selamat hari ulang tahun.Moga semuanya akan menjadi indah di mata dan di hati ..

.::CeK LaLa::. berkata...

"Selamat Hari Lahir Akak Cantik!!"

*Semoga dirimu sentiasa dirahmati Allah!**

MUaaahhhsss!!!

nurul iman berkata...

smoga pnjg umur n murah rezki..(^_*)..Hepi BurFday kaK irah
may dis year n onwards full of joy n hepiness...
**thankz for da yuMmies nasi tomato..

Hasz berkata...

hepi besday kak...
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu...

senyum slalu... :-)

Krasz bAtu berkata...

happy befday....
sebaya yer kita hhehehehhee

khadijah berkata...

assalamualaikum??
sy harap tak terlewat utk ucapkan
SELAMAT HARI LAHIR-33!!
=) salam perkenalan..

azza_irah berkata...

UTK SEMUA..
TERIMA KASIH DIA ATAS UCAPAN HARI LAHIR.
MOGA ANDA, DIA, SY DAN KITA SEMUA DIBERKATI DAN DIRAHMATI..