Hati-hati yang berdetik..

3 Feb 2009

rentetan pink teddy...dan sy yang lemau..

Salam..
Agak lama rasanya sy berdiam. Ntah kenapa mood utk blogging masih ‘weng weng’ (perkataan yang dikenalkan oleh seorang teman..harap demo sehat2 saat ni..). Masih mencari mood yang hilang. Lagipun sy tak ada cerita menarik utk di share sebab perjalanan sehari2 terasa amat meletihkan sekarang ini. Kalau setakat nak copy paste dari mana2 website utk dijadikan entry, rasa macam tak real pulak. Namun apa saja alasan pun.. kadangkala berdiam diri lebih baik kan…ehehh…(terima kasih utk semua teman blogger yang masih mengunjungi blog ini walaupun sy dah agak kurang aktif kebelakangan ini...tkasih..)


Entry kali ini adalah rentetan dari entry disini beberapa hari yang lalu. Hampir 2 minggu pink teddy bear bersama sy. Alhamdulillah hari ini teddy dah jmpa tuannya yang sebenarnya. Ceria di wajah pemiliknya jelas terlakar. Nyata bukan saja dia, tetapi jua guru2 lain juga teruja melihat teddy yang santai di seat belakang kereta sy…hehhee



Tadaaaaaa…
Inilah pemilik teddy yang baru dan beliau juga lah pemilik coco…masih anda ingat dengan coco..? ...ceritanya ada disini



Dan petang td dalam penat yang teramat...sy ke Bandar Perda untuk membeli sesuatu..juga bagi sesuatu pada malam ini tepat jam 12 malam..4 feb…kan berulang dan berulang lagi setiap tahun…insya allah..sehingga ke akhir hayat..






penat yang masih terasa..fizikal dan mental..

11 ulasan:

nurul iman berkata...

ok x kak damiral tu?

azza_irah berkata...

iman..
lum rs sesuatu itu....sssyyyhhhh...jam 12 sat lagi..ehekss..
tQ utk peta ekk...

Krasz bAtu berkata...

mana lama senyap?

Rashid berkata...

Wahhh.. besarnya teddy. Bertuahnya yang dapat tu.

p/s - Naper ek masa kecik-kecik dulu tak pernahpun terfikir tentang teddy ni. Zaman bebudak dulu penuh dengan 'mainan kampung'.. adehh.. tapi seronok. Hingga kini kenangan masih bersama.

azza_irah berkata...

krash..
ada..saja menyepikan diri..hehe..
org tu pun memalam tak mai jengah dh kita..dulu tgh2 malam ada je org mai ketuk pintu umah...

penat sbnrnya...mental n fizikal..

azza_irah berkata...

cikgu rashid..
sesuatu yang baru memang mengasyikkan...teruja...namun yang lama tetap membawa seribu makna..bgitulah lumrah hidup..

Shifu67 berkata...

dia tu buat apa laa dgn teddy bebanyak tu.... emmmmmm (dengki la pulak aku.... hehehe)

err... kena tunggu pukul 12:00.... ada makna ni... ada la yg kena 'cakar rimau' ni..... ehh... jap lagi kul 12

azza_irah berkata...

cikgu shifu..
ehekkk jangan dengki..dok baik...org tuh kelek lppie kecik dr buku teks org dok jeles pong...tgh kmpul duit nok beli hok kecik lagi nih..kekeke

dah kul 12..jeng jeng...

chemot berkata...

takpela kot penat, bawak berehat. ni sumer tgh musim blues la ni..weng weng sikit ye.

jg diri ok.

Daddy Cool berkata...

Choi...! Mak nak juge nyah!

BEiB berkata...

ada org dapat teddy
ada org dapat lappie
yg penting seme happy...
"kebahagiaan bukan terletak pada nilai benda, tapi letak pada nilai budi.."